Sve kategorije

Linija za istiskivanje plafonskih profila Jwell PVC

Mjesto podrijetla:ChangZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:SJZ65/132-YF300/400/600
Potvrda:CE, ISO
Minimalna količina narudžbe:1 set
Pakovanje Detalji:Pakovanje palete
Vrijeme dostave:60 dana
Uslovi plaćanja:TT,LC


Kontaktiraj nas
Video o radu proizvoda

Opis
Mjesto podrijetla:ChangZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:SJZ65/132-YF300/400/600
Potvrda:CE, ISO


● Mašina se koristi za proizvodnju PVC proizvoda za plafonske profile, koji se široko koristi u poljima kuća i javnih dekoracija, odlikuje se nečistoćama, dugim vijekom trajanja, toplotnom izolacijom, protupožarnim postupkom, jednostavnim čišćenjem i održavanjem, lakom promjenom i recikliranjem. Ovaj proizvod je vrlo popularan u Južnoj Aziji, zemljama Bliskog istoka i zemljama Sjeverne Afrike, kao što su Indija, Pakistan, Bangladeš, Turska, Alžir i tako dalje.

Opis:

PVC 扣板 工艺流程 图

Ekstruder:

Kupcima predlažemo da za izradu PVC plafonskih profila koriste SJZ65 / 132 i SJZ55 / 110 ili SJZ51 / 105. Za većinu kupaca, kada izrade stropni profil, koristit će se velika količina ugljičnog kalcijuma. Stoga smo za takvu vrstu proizvoda posebno dizajnirali vijak i cijev. Osim toga, vakuumski sistem je takođe veoma važan tokom proizvodnje. Jwell može pružiti prilagođeni ekstruder posebno za proizvodnju stropnih profila.

ekstruder

Tabela kalibracije:

Standardna tabela za kalibraciju plafonskog profila je 6 metara. Ako kupac želi koristiti proizvodnu liniju velike brzine, možemo dizajnirati stol s duljinom od 8 metara ili čak 11.5 metara. Sve dok materijal stola može dodirivati ​​vodu, dizajnirat ćemo ga kao nehrđajući čelik kako bismo zaštitili stroj od hrđanja. Operativni stol je tipa Swing koji je rukovaocima mnogo lakše upravljati mašinom od tradicionalnog dizajna. Za vakuumsku pumpu i pumpu za vodu koristimo najbolju marku u Kini. Takođe nudimo uvozni brend poput Sterling vakuum pumpe i GRUNDFOS pumpe za vodu.

Tabela kalibracije

Izvlačna jedinica i rezač

Posljednjih godina postigli smo mnoga poboljšanja na našim linijama za ekstrudiranje profila. Kao što su izvlačna jedinica i rezač. Dizajniramo „integriranu“ jedinicu za odvoz i rezač. Može uštedjeti prostor za kupca. Osim toga, također nije potrebno podesiti centralno mjesto kada mašine stignu u tvornicu kupca. Izvlačnom jedinicom upravlja pretvarač frekvencije, koji može osigurati sinhronizaciju brzine s ekstruderom. Gumena podloga je silikonska guma koja može trajati najmanje 5-6 godina. Za rezač imamo dva dizajna - rezač pile i nož (rezač bez prašine) sa posebnim dizajnom sistemom za uklanjanje prašine.

Hauloff rezač


Aplikacije

Profil stropaPVC plafon

Specifikacije
Visina proizvodnje (mm)200300 / 400600
Tip ekstruderaSJZ51 / 105SJZ65 / 132SJZ80 / 156
Snaga motora (kw)223755
tipYF180YF300 / 400YF600
Izlaz (kg / h)80-100150-200300-400
Voda za hlađenje (m³ / h)678
Kompresorski zrak (m³ / min)0.60.60.6


Konkurentska prednost

Performanse i prednost:
Jwell je najveći proizvođač mašina za ekstrudiranje plastike u Kini. Imamo stabilnog dobavljača i vrhunskog dobavljača koji nam pružaju proizvode najkvalitetnijeg kvaliteta, poput motora, mjenjača, pretvarača, PLC-a itd. Ne samo da garantiramo kvalitetu, već možemo osigurati i njezinu 100% pravi. Za najvažniji dio, vijak i cijev, izradili smo sami. Osim toga, imamo najbolju uslugu nakon prodaje. Imamo preko 300 servisnih osoba koje mogu obaviti servisne usluge za kupce širom svijeta. Kao što je jedan od naših japanskih kupaca rekao: "Gdje god postoje ljudi, gdje god možete vidjeti Jwell People". Odabir Jwella, odabir uspjeha. Radujemo se suradnji s vama kako bismo zajedno izgradili visoko inteligentni globalni ekstruzijski eko lanac!


5
6
7
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
图 图 4
图 图 5
集装箱 运输 图片 (4)
FAQ

P1: Koji je vaš proizvodni kapacitet?
A1: Svake godine širom svijeta proizvodimo više od 2000 naprednih linija za ekstrudiranje.

P2: Što je s dostavom?
A2: Male rezervne dijelove možemo hitnim putem poslati zrakoplovom. I kompletna proizvodna linija morem radi uštede troškova. Možete koristiti svog dodijeljenog agenta za otpremu ili našeg kooperativnog otpremnika. Najbliža luka je Kina Šangaj, luka Ningbo, koja je pogodna za pomorski prijevoz.

P3: Postoji li usluga pretprodaje?
A3: Da, podržavamo naše poslovne partnere uslugom prije prodaje. Jwell ima više od 300 inženjera tehničkih ispitivanja koji putuju širom svijeta. Na sve slučajeve odgovorilo bi se brzim rješenjima. Pružamo usluge obuke, ispitivanja, rada i održavanja tokom čitavog života.

P4: Da li je naše poslovanje i novac siguran kod Jwell Machinery?
A4: Da, vaše je poslovanje sigurno, a novac siguran. Ako provjerite crnu listu kineske kompanije, vidjet ćete da ne sadrži naše ime jer nikada prije nismo prevarili kupca. JWELL uživa visoku reputaciju kupaca, a naše poslovanje i kupci rastu iz godine u godinu.

UPIT