Sve kategorije

PVC.PP. PE. Ekstruzijska linija za male brtve PC.ABS

Mjesto podrijetla:ChangZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:JWS
Potvrda:CE, ISO
Minimalna količina narudžbe:1 set
Pakovanje Detalji:Pakovanje palete
Vrijeme dostave:60 dana
Uslovi plaćanja:TT,LC


Kontaktiraj nas
Opis
Mjesto podrijetla:ChangZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:JWS 45/25
Potvrda:CE, ISO

● Usvajanjem strane i domaće napredne tehnologije uspješno smo razvili liniju za ekstrudiranje malog profila. Ova linija se sastoji od jednog vijčanog istiskivača, vakuumskog kalibracijskog stola, jedinice za izvlačenje, rezača i slagača, proizvodne linije koja se odlikuje dobrom plastifikacijom, velikim izlaznim kapacitetom, malom potrošnjom energije itd. Glavna brzina ekstrudera kontrolirana uvoznim izmjeničnim pretvaračem i kontrola temperature pomoću japanskog OMRON-ovog mjerača temperature, vakuumske pumpe i reduktora vučnog zupčanika nizvodne opreme su svi proizvodi dobre kvalitete, a ujedno i lako održavanje.

Aplikacije

18

IMG_6386

Specifikacije
modelYF50YF108YF180YF240YF300
Max.proizvodnja širina (mm)50108180240300
Tip ekstruderaJWS45JWS50JWS65JWS90JWS120
Snaga motora (kw)15 / 11
22 / 18.530 / 2255 / 4590 / 75
Voda za hlađenje (m³ / h)44577
Kompresorski zrak (m³ / min)0.50.60.60.60.6


Konkurentska prednost

Performanse i prednost:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. je još jedan razvojni centar strategije Shanghai JWELL Machinery Co., ltd, smješten u industrijskom parku visoke tehnologije Jiangsu zhongguancun, grad Liyang, provincija Jiangsu, visokotehnološki proizvođač specijaliziran za istraživanje i razvoj opreme za ekstrudiranje plastike. Površina fabrike je 400 hektara; Imamo visoko kvalificirani tim za istraživanje i razvoj i iskusan tim inženjera mašinstva i elektrotehnike, kao i naprednu osnovu za obradu i normativnu montažnu radionicu. Naš duh preduzeća je "Pažljiv, pažljiv, brz i uredan", nastavljajući sa istraživanjem novog polja za ekstrudiranje. Uglavnom su dobrodošli novi i stari kupci da nas posjete radi istrage, usmjeravanja i suradnje. Sretni smo što nudimo moćnu podršku


8
9

10

1

Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
图 图 3
图 图 4
图 图 5
图 图 6
FAQ

P1: Koji je vaš proizvodni kapacitet?
A1: Svake godine širom svijeta proizvodimo više od 2000 naprednih linija za ekstrudiranje.

P2: Što je s dostavom?
A2: Male rezervne dijelove možemo hitnim putem poslati zrakoplovom. I kompletna proizvodna linija morem radi uštede troškova. Možete koristiti svog dodijeljenog agenta za otpremu ili našeg kooperativnog otpremnika. Najbliža luka je Kina Šangaj, luka Ningbo, koja je pogodna za pomorski prijevoz ..

P3: Postoji li usluga pretprodaje?
A3: Da, podržavamo naše poslovne partnere uslugom prije prodaje. Jwell ima više od 300 inženjera tehničkih ispitivanja koji putuju širom svijeta. Na sve slučajeve odgovorilo bi se brzim rješenjima. Pružamo usluge obuke, ispitivanja, rada i održavanja tokom čitavog života.

P4: Da li je naše poslovanje i novac siguran kod Jwell Machinery?
A4: Da, vaše je poslovanje sigurno, a novac siguran. Ako provjerite crnu listu kineske kompanije, vidjet ćete da ne sadrži naše ime jer nikada prije nismo prevarili kupca. JWELL uživa visoku reputaciju kupaca, a naše poslovanje i kupci rastu iz godine u godinu.


UPIT