Sve kategorije

Linija za ekstrudiranje okvira za slike iz plastičnog pjene Jwell PS

Mjesto podrijetla:ChangZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:JWS 75/95/100/120
Potvrda:CE, ISO
Minimalna količina narudžbe:1 set
Pakovanje Detalji:Pakovanje palete
Vrijeme dostave:75days
Uslovi plaćanja:TT,LC


Kontaktiraj nas
Opis
Mjesto podrijetla:ChangZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:JWS 75/95/100/120
Potvrda:CE, ISO

● Linija za ekstrudiranje profila pjene Y serije, sastoji se od ekstrudera sa jednim vijkom i specijalnog koekstrudera, sa spremnikom vode za hlađenje, sistemom mašine za vruće štancanje, jedinicom za izvlačenje i slagačem. Ova linija sa uvezenim ABB AC inverterskim upravljanjem, uvezenim RKC mjeračem temperature itd. I karakteristikama dobre plastifikacije, visokog izlaznog kapaciteta i stabilnih performansi itd. Sistem mašina za vruće štancanje kombinira inostranu tehnologiju, metodom utiskivanja vrućim žigom, prenosi premazni sloj od filma do PS pjenastog profila. Mašina sa dobrim izgledom, stabilnim performansama, preciznim i lakim rukovanjem. Podešavanjem kotača za utiskivanje mašina može raditi na različitim profilima. Radeći zajedno s glavnim ekstruderom i drugom opremom za ekstruziju niz paru, ova linija je popularna kao najnovija razvijena linija za proizvodnju.

Aplikacije

信 图片 _20210517150452

信 图片 _20210517150439

信 图片 _20210517150447

Specifikacije
modelYF1YF2YF3YF4
Tip ekstruderaJWS65JWS90JWS100JWS120
KoekstruderJWS35JWS45JWS45JWS45
Širina proizvodnje3inch4inch5inch6-8inch
Stroj za vruće utiskivanje8 grupe10 grupe10 grupe12 grupe
brzina2-6m / min2-6m / min2-6m / min2-6m / min


Konkurentska prednost

Performanse i prednost:
Jwell je najveći proizvođač mašina za ekstrudiranje plastike u Kini. Imamo stabilnog dobavljača i vrhunskog dobavljača koji nam pružaju proizvode najkvalitetnijeg kvaliteta, poput motora, mjenjača, pretvarača, PLC-a itd. Ne samo da garantiramo kvalitetu, već možemo osigurati i njezinu 100% pravi. Za najvažniji dio, vijak i cijev, izradili smo sami. Osim toga, imamo najbolju uslugu nakon prodaje. Imamo preko 300 servisnih osoba koje mogu obaviti servisne usluge za kupce širom svijeta. Kao što je jedan od naših japanskih kupaca rekao: "Gdje god postoje ljudi, gdje god možete vidjeti Jwell People". Odabir Jwella, odabir uspjeha. Radujemo se suradnji s vama kako bismo zajedno izgradili visoko inteligentni globalni ekstruzijski eko lanac!


8
9
10
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
图 图 3
图 图 4
图 图 5
图 图 6
FAQ

P1: Koji je vaš proizvodni kapacitet?
A1: Svake godine širom svijeta proizvodimo više od 2000 naprednih linija za ekstrudiranje.

P2: Što je s dostavom?
A2: Male rezervne dijelove možemo hitnim putem poslati zrakoplovom. I kompletna proizvodna linija morem radi uštede troškova. Možete koristiti svog dodijeljenog agenta za otpremu ili našeg kooperativnog otpremnika. Najbliža luka je Kina Šangaj, luka Ningbo, koja je pogodna za pomorski prijevoz ..

P3: Postoji li usluga pretprodaje?
A3: Da, podržavamo naše poslovne partnere uslugom prije prodaje. Jwell ima više od 300 inženjera tehničkih ispitivanja koji putuju širom svijeta. Na sve slučajeve odgovorilo bi se brzim rješenjima. Pružamo usluge obuke, ispitivanja, rada i održavanja tokom čitavog života.

P4: Da li je naše poslovanje i novac siguran kod Jwell Machinery?
A4: Da, vaše je poslovanje sigurno, a novac siguran. Ako provjerite crnu listu kineske kompanije, vidjet ćete da ne sadrži naše ime jer nikada prije nismo prevarili kupca. JWELL uživa visoku reputaciju kupaca, a naše poslovanje i kupci rastu iz godine u godinu.


UPIT