Sve kategorije

Ploča od polimeriziranog PVC-a (WPC), Pjena za zajedničku ekstruziju

Mjesto podrijetla:ChangZhou / SuZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:JWS
Potvrda:CE, ISO
Minimalna količina narudžbe:1 set
Pakovanje Detalji:Pakovanje palete
Vrijeme dostave:110 dana
Uslovi plaćanja:TT,LC


Kontaktiraj nas
Video o radu proizvoda

Opis
Mjesto podrijetla:ChangZhou / SuZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:JWS
Potvrda:CE, ISO

● PVC pjenasta ploča naziva se i Snowboard i Andy board, kemijska komponenta je polivinilklorid, također se može nazvati pjena
ploča od polivinilhlorida.

Tehnika izrade pjene od polimeriziranog PVC-a kombinira tehniku ​​slobodne pjene i penušaste pjene za razvoj nove tehnologije
oprema ima naprednu strukturu, jednostavnu formulaciju, lako rukovanje itd.

● Karakteristika pjenaste ploče od polimeriziranog PVC-a
1.Vodootporni , protiv plamena , antikiselina i alkalije , protiv moljaca , mala težina preservation očuvanje topline , zvučna izolacija absorption apsorpcija udara.
2.Proces je isti i s drvetom, ali proizvodne performanse su puno bolje od drveta.

Aplikacije

2

图片 1

图片 3

Specifikacije
modelPjena za uklanjanje kožeKoekstrudirana pjena
Model ekstruderaSJZ80 / 156SJZ92 / 188SJZ92 / 188SJZ80 / 156 + SJZ65 / 132
Proizvodna debljina (mm)5-208-188-155-20
Širina proizvodnje (mm)1220156020501220
Snaga glavnog ventilatora (kw)7513213275 + 37
Kapacitet (kg / h)400550550500


Konkurentska prednost

Performanse i prednost:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. je još jedan razvojni centar strategije Shanghai JWELL Machinery Co., ltd, smješten u industrijskom parku visoke tehnologije Jiangsu zhongguancun, grad Liyang, provincija Jiangsu, visokotehnološki proizvođač specijaliziran za istraživanje i razvoj opreme za ekstrudiranje plastike. Površina fabrike je 400 hektara; Imamo visoko kvalificirani tim za istraživanje i razvoj i iskusan tim inženjera mašinstva i elektrotehnike, kao i naprednu osnovu za obradu i normativnu montažnu radionicu. Naš duh preduzeća je "Pažljiv, pažljiv, brz i uredan", nastavljajući sa istraživanjem novog polja za ekstrudiranje. Uglavnom su dobrodošli novi i stari kupci da nas posjete radi istrage, usmjeravanja i suradnje. Sretni smo što nudimo moćnu podršku


8
9
10
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
图 图 3
图 图 4
图 图 5
图 图 6
FAQ

P1: Koji je vaš proizvodni kapacitet?
A1: Svake godine širom svijeta proizvodimo više od 2000 naprednih linija za ekstrudiranje.

P2: Što je s dostavom?
A2: Male rezervne dijelove možemo hitnim putem poslati zrakoplovom. I kompletna proizvodna linija morem radi uštede troškova. Možete koristiti svog dodijeljenog agenta za otpremu ili našeg kooperativnog otpremnika. Najbliža luka je Kina Šangaj, luka Ningbo, koja je pogodna za pomorski prijevoz ..

P3: Postoji li usluga pretprodaje?
A3: Da, podržavamo naše poslovne partnere uslugom prije prodaje. Jwell ima više od 300 inženjera tehničkih ispitivanja koji putuju širom svijeta. Na sve slučajeve odgovorilo bi se brzim rješenjima. Pružamo usluge obuke, ispitivanja, rada i održavanja tokom čitavog života.

P4: Da li je naše poslovanje i novac siguran kod Jwell Machinery?
A4: Da, vaše je poslovanje sigurno, a novac siguran. Ako provjerite crnu listu kineske kompanije, vidjet ćete da ne sadrži naše ime jer nikada prije nismo prevarili kupca. JWELL uživa visoku reputaciju kupaca, a naše poslovanje i kupci rastu iz godine u godinu.


UPIT