Sve kategorije

PP 、 PS 、 EVOH linija za ekstrudiranje listova

Mjesto podrijetla:ChangZhou / SuZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:JWS
Potvrda:CE, ISO
Minimalna količina narudžbe:1 set
Pakovanje Detalji:Pakovanje palete
Vrijeme dostave:110 dana
Uslovi plaćanja:TT,LC


Kontaktiraj nas
Video o radu proizvoda

Opis
Mjesto podrijetla:ChangZhou / SuZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:JWS
Potvrda:CE, ISO

PP / PS paket listova, linije za ekstrudiranje listova papirnog ukrasa

PP / PS list se široko koristi za hranu, paket električnih komponenata, različite vrste pijeska, prozirni, nagnuti list za ukrašavanje zrna. U mogućnosti smo isporučiti višeslojnu mašinu za ekstrudiranje limova prema zahtevima kupca, opseg proizvodnje je od 100-1200kg / h za opciju.

PP, EVA, EVOH višeslojna linija za koekstrudiranje limova
Kako bi udovoljio visokim zahtjevima tržišta za proizvodima, Suzhou JWELL razvio je naprednu tehnologiju petoslojne simetrične raspodjele i sedmeroslojne asimetrične raspodjele, što čini proizvedene limove boljim performansama barijere, izvrsnim anti-kiseonikom i vlagom. Uglavnom se koristi za pakiranje želea, pakiranje mesa, pakiranje grickalica i slično, za lijekove i kozmetiku.

Aplikacije

17

447053279082434528

856210137626097921

Specifikacije
VrstaList usisnog paketaDekoracija za dopisnice
materijalPP / PS / HIPS / EVOHPP / PS / PE
Proizvodna debljina (mm)0.18-2.00.15-2.0
Širina proizvodnje (mm)600-1500600-1500
Kapacitet (kg / h)200-1000200-1000


Konkurentska prednost

Performanse i prednost:
Ova proizvodna linija usvaja najnapredniju evropsku tehnologiju. To je novo istraživačko dostignuće linije za uštedu energije koja je pogodna za brzu ekstruziju HDPE, PP i drugih poliolefinskih cijevi. U usporedbi sa uobičajenom proizvodnom linijom, učinak uštede energije doseže 35%, a efikasnost proizvoda povećava se više od 1 puta, što ne štedi samo troškove gradilišta i radne snage, već i poboljšava efikasnost.
Ova proizvodna linija ima lijep izgled, viši automatizirani stupanj, pouzdanu i stabilnu proizvodnju.


8
9
10
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
图 图 3
图 图 4
图 图 5
图 图 6
FAQ

P1: Koji je vaš proizvodni kapacitet?
A1: Svake godine širom svijeta proizvodimo više od 2000 naprednih linija za ekstrudiranje.

P2: Što je s dostavom?
A2: Male rezervne dijelove možemo hitnim putem poslati zrakoplovom. I kompletna proizvodna linija morem radi uštede troškova. Možete koristiti svog dodijeljenog agenta za otpremu ili našeg kooperativnog otpremnika. Najbliža luka je Kina Šangaj, luka Ningbo, koja je pogodna za pomorski prijevoz ..

P3: Postoji li usluga pretprodaje?
A3: Da, podržavamo naše poslovne partnere uslugom prije prodaje. Jwell ima više od 300 inženjera tehničkih ispitivanja koji putuju širom svijeta. Na sve slučajeve odgovorilo bi se brzim rješenjima. Pružamo usluge obuke, ispitivanja, rada i održavanja tokom čitavog života.

P4: Da li je naše poslovanje i novac siguran kod Jwell Machinery?
A4: Da, vaše je poslovanje sigurno, a novac siguran. Ako provjerite crnu listu kineske kompanije, vidjet ćete da ne sadrži naše ime jer nikada prije nismo prevarili kupca. JWELL uživa visoku reputaciju kupaca, a naše poslovanje i kupci rastu iz godine u godinu.


UPIT