Sve kategorije

Linija za ekstrudiranje listova PLA, APET, PETG, CPET

Mjesto podrijetla:ChangZhou / SuZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:JWS
Potvrda:CE, ISO
Minimalna količina narudžbe:1 set
Pakovanje Detalji:Pakovanje palete
Vrijeme dostave:110 dana
Uslovi plaćanja:TT,LC


Kontaktiraj nas
Video o radu proizvoda

Opis
Mjesto podrijetla:ChangZhou / SuZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:JWS
Potvrda:CE, ISO

● PLA, APET, PETG, CPET Jednoslojna ili višeslojna mašina za istiskivanje lima. To je jedna od najnaprednijih proizvodnih linija sa sazrelom tehnologijom i stabilnošću u Kini. U poređenju sa drugom opremom iste vrste, ukupna efikasnost je veća za 30%. Ova linija je pogodna i za PLA, APET, PETG, CPET.

PETG naziva se niskotemperaturni PET, novi je ekološki ambalažni materijal sa značajkama kao što su visoki sjaj, dobra prozirnost, izvrsna svojstva barijere, samoljepljivost, koji se koristi za lijepljenje ljepila i visokofrekventnu obradu.

CPET je vrsta modificiranog PET -a, dobre otpornosti na visoke temperature, obično se koristi za pakiranje u mikrovalnoj pećnici

PLA je vrsta alifatičnih poliestera u obliku linije. PLA se može koristiti u krutom pakovanju voća, povrća, jaja, kuhane hrane i pečene hrane, a može se koristiti i za pakovanje sendviča, keksa i nekih drugih pakovanja poput svježeg cvijeća.

Aplikacije

12

PLA-3

PLA-4

Specifikacije
modelVišeslojniJedan slojVisoko efikasna
Model ekstruderaSJZ120 / 65-1000SJZ120-1000SJZ150-1500
Proizvodna debljina (mm)0.2-1.50.2-1.50.2-1.5
Snaga glavnog ventilatora (kw)110 / 45110160
Kapacitet (kg / h)500450800


Konkurentska prednost

Performanse i prednost:
Ova proizvodna linija usvaja najnapredniju evropsku tehnologiju. To je novo istraživačko dostignuće linije za uštedu energije koja je pogodna za brzu ekstruziju HDPE, PP i drugih poliolefinskih cijevi. U usporedbi sa uobičajenom proizvodnom linijom, učinak uštede energije doseže 35%, a efikasnost proizvoda povećava se više od 1 puta, što ne štedi samo troškove gradilišta i radne snage, već i poboljšava efikasnost.
Ova proizvodna linija ima lijep izgled, viši automatizirani stupanj, pouzdanu i stabilnu proizvodnju.


8
9
10
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
图 图 3
图 图 4
图 图 5
图 图 6
FAQ

P1: Koji je vaš proizvodni kapacitet?
A1: Svake godine širom svijeta proizvodimo više od 2000 naprednih linija za ekstrudiranje.

P2: Što je s dostavom?
A2: Male rezervne dijelove možemo hitnim putem poslati zrakoplovom. I kompletna proizvodna linija morem radi uštede troškova. Možete koristiti svog dodijeljenog agenta za otpremu ili našeg kooperativnog otpremnika. Najbliža luka je Kina Šangaj, luka Ningbo, koja je pogodna za pomorski prijevoz ..

P3: Postoji li usluga pretprodaje?
A3: Da, podržavamo naše poslovne partnere uslugom prije prodaje. Jwell ima više od 300 inženjera tehničkih ispitivanja koji putuju širom svijeta. Na sve slučajeve odgovorilo bi se brzim rješenjima. Pružamo usluge obuke, ispitivanja, rada i održavanja tokom čitavog života.

P4: Da li je naše poslovanje i novac siguran kod Jwell Machinery?
A4: Da, vaše je poslovanje sigurno, a novac siguran. Ako provjerite crnu listu kineske kompanije, vidjet ćete da ne sadrži naše ime jer nikada prije nismo prevarili kupca. JWELL uživa visoku reputaciju kupaca, a naše poslovanje i kupci rastu iz godine u godinu.


UPIT