Sve kategorije

vijesti

Predavanje o PVC aplikaciji počinje od 3. do 5. juna 2021. u Jwell, Haining, Zhejiang

Vrijeme: 2021-06-01 Komentar: 28

Industrija zelenog ukrasa PVC proizvoda se neprestano mijenja. U cilju promocije komunikacije među profesionalcima iz industrije, od 3. do 5. juna, Kinesko udruženje za preradu plastike udružit će se s elitama uzvodnih i nizvodnih industrijskih lanaca PVC proizvoda kako bi održalo "Tečaj obuke za zelenu tehnologiju proizvodnje proizvoda od PVC-a". Opseg pokriva cijelo područje PVC proizvoda, fokusirajući se na proizvođače PVC sirovina i aditiva, PVC cijevi, profile, ploče, limove, filmove, kablove itd., Okupljajući terminale, univerzitete, istraživačke institucije, pogone za preradu, materijale i opremu Dobavljači i druga preduzeća u čitavom industrijskom lancu pokrenuli su industrijski događaj vrhunske tehnologije. Sljedeća slika je aranžman za ovu konferenciju.

2

Nakon ovog treninga, gosti će biti pozvani da posjete tvornicu Jwell Zhejiang (Haining). Sljedeća slika je tvornica Jwell Haining.

3

JWELL MACHINERY (HAINING) CO., LTD. je još jedan centar za strategiju razvoja Shanghai JWELL Machinery Co., ltd, smješten u XieQiao technology industrial
park, grad Jiangxing, provincija Zhejiang, proizvođač visoke tehnologije specijaliziran za istraživanje i razvoj opreme za ekstrudiranje plastike. Područje kompanije je oko 400 hektara. Imamo visoko kvalificirani tim za istraživanje i razvoj i bogat iskusan tim inženjera mašinstva i elektrotehnike, kao i naprednu osnovu za obradu i radionicu za normativnu montažu. Naš duh preduzeća je "biti uporan i inovativan", nastavljajući istraživati ​​novo polje ekstruzije. Dobrodošli u nove i stare kupce da nas posjete radi istrage, usmjeravanja i suradnje. Sretni smo što vam nudimo moćnu podršku!

4

5

Tvrtka se fokusira na proizvodnju opreme za ekstrudiranje plastike i čitav niz profesionalnih tehničkih usluga, te pažljivo proizvodi opremu za ekstrudiranje plastike koja zadovoljava potrebe srednjih i visokih korisnika širom svijeta. Strogi dizajn, strogi standardizirani proizvodni postupak i savršen sistem garancije servisa nakon prodaje pružaju korisnicima visoku efikasnost, uštedu energije, visokokvalitetnu opremu proizvodne linije i pažljive usluge. Proizvodi pokrivaju sve vrste smjesa i granulacija polimernih materijala, cijevi, profilirane materijale, ploče, limove, netkane tkanine, predenje kemijskih vlakana i druge proizvodne linije, kao i strojeve za šuplje oblikovanje, reciklažu plastike (drobljenje, čišćenje, granulacija) , vijčani / dvostruki vijčani ekstruder i vijčana cijev, T-matrica, višeslojna okrugla matrica, izmjenjivač zaslona, ​​valjak, automatska pomoćna mašina i ostali dodaci.

6

7

U posljednjih nekoliko godina JWELL Machinery osvojio je mnoge nacionalne, provincijske i općinske počasti. Deset je uzastopnih godina na prvom mjestu u kineskoj industriji ekstrudiranja plastike. Kompanija ima neovisan sistem intelektualnog vlasništva i trenutno ima više od 10 odobrenih nacionalnih patenata. Među njima je više od 400 patenata na izume i dobitnik je mnogih priznanja kao što su "Nacionalno visokotehnološko preduzeće", "Šangajski poznati brend", "Nacionalni ključni novi proizvod" i tako dalje. JWELL je postigao vlastita dostignuća u svakom segmentu ekstruzijske industrije, čime je uspostavio vodeću poziciju u industriji. Njegov udio na tržištu ne samo da je daleko ispred u Kini, već se i izvozi u Njemačku, Španiju, Poljsku i Rusiju. , Indija, Turska, Brazil, Tajland, Indonezija, Egipat, Peru, Rumunjska i više od 40 zemalja i regija. Kupci imaju povjerenja i hvale ih.

8

9