Sve kategorije

vijesti

Jwell će prisustvovati izložbi ITMA AISA + CITME 12.-16. Juna u Šangaju

Vrijeme: 2021-05-28 Komentar: 30

Zbog virusa Corona Šangajska izložba tekstilnih mašina odgađa se više od dvije godine. Hitno su potrebne nove tehnologije, nova oprema i razna rješenja ove industrije kako bi se predstavili tržištu i kako bi se dobili povratne informacije o tržištu; u isto vrijeme, nakon utjecaja epidemije, postoji veliki jaz na tržištu i dugoročna ušteda. Uskoro će se pokrenuti potražnja za pristajanjem. Kineska međunarodna izložba tekstilnih mašina i izložba ITMA Asia, koja će se održati u Nacionalnom kongresnom i izložbenom centru Šangaja Hongqiao od 12. do 16. juna, posebno su uzbudljive. Jwell će do tada prisustvovati ovoj izložbi sa štandom br. H7-B02, dobrodošli da nas posjetite!

1

Karakteristike Jwell Textile Machine su sljedeće:
Kompletna procesna oprema od poliestera / najlona / kompozita za POY predenje
Oprema pokriva više od 20 serija ključne opreme kao što su mašine za predenje, brzi namotači, valjci za grijanje itd., A široko je prepoznata od strane korisnika u zemlji i inostranstvu. Oprema za predenje ima karakteristike bogate konfiguracije, stabilnog kvaliteta proizvoda, pouzdanog rada opreme, visoke efikasnosti i uštede energije i zaštite životne sredine;

2

1) Usvojena je nova vrsta bimetalnih vijaka, cijevi i posebnog dizajna cjevovoda.
2) Kutija za uštedu energije, opremljena dijelovima u obliku čaše visokog pritiska montiranim na dnu.

3

3) Jedinstvena planetarna pumpa za predenje, odvojena pumpa za ulje u menjaču, opremljena dobro dizajniranim monomernim uređajem za usisavanje.
4) Niz rashladnih sistema sa ravnomernom i stabilnom promenom vazduha i bočnim duvanjem vazduha.
5) Ploča vodiča se može podizati i spuštati, a operacija podizanja glave je prikladna.

4

6) Automatski sklopni namotač velike brzine sa preciznim namotavanjem, velikom stopom uspješnosti prebacivanja, izvrsnim oblikovanjem svilene torte i dobrim performansama odmotavanja. Donesite više izbora i dobre prednosti korisnicima.

5