Sve kategorije

vijesti

JWELL će prisustvovati globalnoj izložbi biorazgradive plastike u Hainanu od 23. do 25. juna. Dobrodošli u posjet!

Vrijeme: 2021-06-21 Komentar: 90

Dana 23. juna 2021. godine, tokom izložbe biorazgradive plastike, JWELL Machinery donijeće osnovne dijelove linije za proizvodnju listova za zaštitu okoliša PLA / PET od tri valjka za kalandriranje i druge eksponate na izložbu biorazgradive plastike i aplikacija Hainan, kako bi industrija sa naprednim tehničkim iskustvom, posvećena je pružanju kupcima visokih performansi i visoke efikasnosti napredne opreme.

Biorazgradivi materijal


PLA list1

Trenutno, glavna biorazgradiva plastika na tržištu uključuje PLA, PBAT i tako dalje. Svaki korak obrade ove biorazgradive plastike je vrlo važan. JWELL mašine ne mogu kupcima pružiti samo izvrsnu opremu za ekstrudiranje, već je i akumulacija bogatog procesnog iskustva. Kroz temeljitu suradnju s vodećim poduzećima na području biorazgradivih materijala, JWELL Mašine su akumulirale određeno procesno iskustvo i tehničke temelje na poljima PLA i PBAT, kako bi kupcima pružile visokokvalitetna rješenja i stvorile veću vrijednost.

PLA2

PBAT list2


PLA list2

Kompletna oprema za biorazgradivu plastiku koju obezbeđuje JWELL Machinery pruža zrela, stabilna i visokokvalitetna celokupna rešenja za ekstrudiranje za kupce u poljoprivredi, ambalaži za hranu, posuđu, logistici, materijalima za 3D štampu i medicinskoj i zdravstvenoj zaštiti.

PLA 3D štampanje

Cijev za medicinsku cijev

JWELL Machinery pruža uslugu modifikacije miješanja biorazgradivog materijala PLA za razvoj i proizvodnju potpuno razgradivih ugostiteljskih proizvoda. Iako se poboljšava otpornost PLA materijala na visoke temperature, efikasnost proizvodnje je znatno poboljšana, a utjecaj na okoliš nakon jednokratnog posuđa smanjen, promoviranje održivog razvoja industrije plastike. Od prenosa materijala, prerade, ekstrudiranja, podvodne granulacije, probiranja vibracijama do suhe naknadne obrade i pakovanja, kako bi se osigurala dugoročna stabilna proizvodnja i tehnička podrška.

Biorazgradivi materijal2


Pušenje

Tijekom godina, JWELL Machinery je uvijek bio predan vodećem održivom razvoju industrije gume i plastike. Na polju razgradive plastike, JWELL Machinery inovira i razvija inovativne primjene modifikacija miješanja biorazgradivih materijala, dajući doprinos globalnom okolišu zaštita.

TPU list

PLA list3