Sve kategorije

Vijesti

Jwell slavi 100. godišnjicu Komunističke partije Kine

Vrijeme: 2021-07-01 Komentar: 13

2 100. godišnjica3

Koliko znate o Kineskom komunističkom dijelu (KPK)? Sljedeći opis je zasnovan na WIKIPEDIJI:
Komunističku partiju Kine su 1921. osnovali Chen Duxiu i Li Dazhao, uz pomoć Dalekoistočnog biroa ruske Socijaldemokratske radničke partije (boljševika), koja je preuzela vlast u Rusiji nakon Oktobarske revolucije 1917. i na Dalekom istoku. Sekretarijat Komunističke internacionale. Od 1927. do 1950., KPK je vodila građanski rat protiv Kuomintangove nacionalističke vlade, ali je privremeno prekinula neprijateljstva kako bi formirala kratkotrajni savez sa Kuomintangom kako bi se borila protiv Japana, a 1949. je izašla kao pobjednica. kada je predsjedavajući KPK Mao Zedong proglasio uspostavljanje Narodne Republike Kine i Republika Kina se povukla na Tajvan. Od tada, KPK je jedina vladajuća stranka u zemlji, preimenovana u Narodnu Republiku Kinu 1949. godine.

3 člana KPK

4 KPK brod

Kineski predsjednik Xi Jinping obratio se pažljivo provjerenoj masi na Trgu Tiananmen. Kineski predsjednik Xi Jinping rekao je da Kina ne tlači druge zemlje, u govoru povodom 100. godišnjice osnivanja vladajuće Komunističke partije. U komentarima koji se vide kao referenca na SAD, gospodin Xi je također upozorio na sve koji "ugnjetavaju Kinu", rekavši da će im se "razbijati glave... o veliki čelični zid".

5

6

Ovog posebnog dana, radnici Jwell Machinery (Haining) Co., ltd proslavljaju ovu veliku godišnjicu na svoj način izgovarajući poznatu pjesmu--Bez Komunističke partije ne bi bilo nove Kine.

8

9

7 100. godišnjica

10 100. godišnjica 1

Vruće kategorije