Sve kategorije

vijesti

Izložba zgrada u Guangzhouu 2021. | JWELL mehaničko pozivno pismo

Vrijeme: 2021-07-17 Komentar: 15

China Construction Expo 2021 (Guangzhou)

图片 1

23. Kina Construction Expo (Guangzhou) održat će se od 20. do 23. srpnja u paviljonu kantonskog sajma u Guangzhouu. Skoro 2,000 izlagača okupilo se u Guangzhouu da prisustvuju događaju. Kao najveća izložba u građevinskoj industriji na svjetskom nivou, JWELL mehanički poznata figura i dalje se može pojaviti na gradilištu izložbenog prostora (štand br. 9.3-50), svestranom prikazu JWELL mašina u polju inteligentne opreme, za industriju građevinskog ukrasa u cjelini za inovacije, istraživanje i razvoj vrhunskih oprema, vodeća u razvoju zelene industrije.

图片 2

Guangzhou Construction Expo izložba je cijelog industrijskog lanca industrije građevine i dekoracije. Izlagači gotovo pokrivaju vodeća preduzeća u svim segmentima tržišta. Ova preduzeća ovdje objavljuju svoje nove proizvode, nove dizajne, nove tehnologije, nove materijale i nove strategije, koji predstavljaju najviši nivo razvoja industrije i odražavaju najnoviju potražnju na tržištu. Trenutno, u kontekstu globalnog ekonomskog usporavanja, obraćamo više pažnje personaliziranim potrebama kupaca, a više pažnje posvećujte razvoju i promjenama tržišnih segmenata. Za mnoge tržišne segmente nastavljamo promovirati tehnološke inovacije u skladu s europskim naprednim proizvodnim standardima i nastavljamo s uvođenjem velikog broja visoko kvalitetna i inovativna oprema visokih performansi na polju dekoracije zgrada i dekorativne opreme koja aktivno odgovara raznim zahtjevima globalnih kupaca, što je promoviralonaš rast performanse kompanije.

 Uvođenje novih materijala i novih proizvoda

图片 3

图片 4

图片 5

图片 6

Nakon 24 godine inovacija i razvoja, kao nacionalni brend kineskih mašina i opreme, JWELL Machinery aktivan je na svjetskoj pozornici u industriji posljednjih godina. Upućeni u industriju kažu da je sposobnost JWELL Machinerya u proizvodnji opreme široko prepoznata, JWELL Mašine su oduvijek bili visokokvalitetni proizvodi, brza dostava, prihvatljiva cijena, savršena usluga, vrhunsko iskustvo, tako da svaki korisnik može postići maksimalnu vrijednost, pohvalom i povjerenjem korisnika.

图片 7