Sve kategorije

Jwell mašina za ekstrudiranje PE velikih kapaciteta 710 mm - 1200 mm

Mjesto podrijetla:

Kina

Marka:

JWELL

Broj modela:

JWS90/38; JWS120/38

Potvrda:

CE i ISO


Kontaktiraj nas
Video o radu proizvoda

Opis

Ekstruder od PEPE 710mm - 1200mm PE cijevi uglavnom se primjenjuje u cijevima za opskrbu vodom i plinom. Ova proizvodna linija može proizvoditi u HDPE cijevi promjera 710mm / 1200mm, a također može biti pogodan za proizvodnju cijevi različitih stupnjeva pritiska u rasponu od SDR9-SDR26. Ova proizvodna linija se sastoji od JWS90/38 ili 120/38 ekstrudera s jednim vijkom, glave, kalibracijskog spremnika, spremnika vode, spremnika za hlađenje, jedinice za izvlačenje, rezača i slagača. Kako bismo proizveli cijevi većeg kapaciteta i veće učinkovitosti, našim kupcima također predlažemo opremanje Gravimetrijskih sustava. Nakon svih ovih godina razvoja, napravili smo neke izmjene za glavni ekstruder, glavu matrice, kalibracijski spremnik i rezač kako bismo stvorili bolje zadovoljstvo kupaca.

PE1600 管材 线


Ekstruder:
Prečnik HDPE od 710mm - 1200mm PE cijevni ekstruder. Opremljen ekstruderom JWS90/38 ili JWS 120/38 sa Siemens PLC sistemom upravljanja i sistemom grijanja koji štedi energiju. Motor se može kretati u rasponu od 315kw-355w. Kapacitet se takođe kreće od 1000-1600 kg na sat. Kupcima nudimo i dva različita mjenjača po izboru. Jedan je napravljen u Kini najkvalitetnije marke Guomao; drugi je Flender, proizveden u Njemačkoj.

ekstruder
Kalup / kalupi:
Jwell sama izrađuje kalupe za cijevi. Za HDPE cijevi, sa posebnim kalupom od materijala 40Cr. Osim toga, možemo pružiti i kompletnu uslugu rezervnih dijelova za kalup, uključujući klin za matricu, čahuru i kalibracijsku matricu. Također nudimo visokokvalitetne matrice za kalibraciju velike brzine kako bismo udovoljili različitim zahtjevima kupca.

Kalibracijski spremnik:
Jwell za kupce dizajnira spremnik za kalibraciju visokih performansi i energije. Ovaj spremnik za kalibraciju ima 9 metara kako bi se osiguralo da cijevi imaju dovoljno hlađenja i kalibracije. Takođe može biti opremljen frekventnim pretvaračem za uštedu energije i nisku buku dok pumpa radi. Za liniju za istiskivanje cijevi velikog promjera (630 i više), kalibracijski spremnik bit će izveden kao dva dijela kako bi se osiguralo da ima bolji kalibracijski učinak.

Spremnik za vakuum
Spremnik za hlađenje:
Usta za vodu posebno su dizajnirana unutar spremnika za vodu. A voda se može raspršiti na cijevi u smjeru od 360 stepeni. Voda za vodu također se mogu prilagoditi u skladu sa zahtjevima kupca. Za brzu liniju za istiskivanje cijevi obično smo opremili 3 seta spremnika za vodu.

rezervoar za hlađenje
Jedinica za izvlačenje:
Za PE ekstruder cijevi od 710 mm - 1200 mm, Jwell dizajn, jedinica za izvlačenje sa osam gusjenica. Pod kontrolom pretvarača frekvencije ili upravljačkog sistema servo motora, ova jedinica za izvlačenje može se sinhronizirati s glavnim ekstruderom kako bi se osiguralo nesmetano funkcioniranje cijele proizvodne linije.
izvucite jedinicuSekač:
Jwell-ov sistem za rezanje prašine za ovu mašinu. Opremljen sistemom pretvarača frekvencije ili servo motora, rezač može precizno rezati cijevi. Rezna ivica je takođe vrlo glatka.
rezač

Slagač:
Ova oprema je opremljena pneumatskim upravljačkim sistemom. 

regalni viljuškar

Aplikacije

Kao žilav i elastičan materijal sposoban da izdrži 100 godina ili više uz minimalno održavanje, HDPE cijev se pokazala superiornom u odnosu na mnoge druge materijale za cjevovode kao sredstvo za transport i distribuciju pitke vode. Dugi vijek trajanja HDPE cijevi i niski troškovi održavanja, zajedno sa njihovom sposobnošću ugradnje s raznim tehnologijama bez rova, dovode do toga da HDPE cijev ima najniže troškove životnog ciklusa od bilo kojeg cjevovoda za pitku vodu. HDPE cijev je idealno rješenje cjevovoda za javne i privatne sisteme pitke vode. HDPE cijev ima vijek trajanja preko 100 godina i ima svestranost za izvođenje u različitim uvjetima. HDPE cijev pruža logično ulaganje s malim održavanjem u komunalne i privatne aplikacije za pitku vodu. Obratite nam se danas i razgovarajte s predstavnikom korisničke službe o tome kako bi HDPE cijev za vodu mogla koristiti vašem sljedećem projektu.

场景 场景 6    场景 场景 2    场景 场景 1


Specifikacije


QQ Slike 20210324131850

Konkurentska prednost

Performanse i prednost:
Ova proizvodna linija usvaja najnapredniju evropsku tehnologiju. To je novo istraživačko dostignuće linije za uštedu energije koja je pogodna za brzu ekstruziju HDPE, PP i drugih poliolefinskih cijevi. U usporedbi sa uobičajenom proizvodnom linijom, učinak uštede energije doseže 35%, a efikasnost proizvoda povećava se više od 1 puta, što ne štedi samo troškove gradilišta i radne snage, već i poboljšava efikasnost.
Ova proizvodna linija ima lijep izgled, viši automatizirani stupanj, pouzdanu i stabilnu proizvodnju.


1
2
4
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
集装箱 运输 图片 (2)
集装箱 运输 图片 (4)
图 图 5
图 图 6
FAQ

P1: Kako mogu naručiti i izvršiti plaćanja?
A1: Jednom kad očistite svoje zahtjeve i utvrđena linija ekstruzije idealna je za vas. Poslat ćemo vam tehnička rješenja i predračun. Možete platiti putem TT bankovne doznake, LC kako želite.

P2: Ako ustanovimo da je vaš bankovni račun ili e-pošta različit kao ranije, kako da odgovorimo?
A2: Nemojte nam slati uplatu i provjerite prije nego što dogovorite plaćanje (podaci o banci bit će navedeni u svakom predračunu.) 

P3: Koliko je rok isporuke?
A3: Obično je potrebno oko 1 - 4 mjeseca, što ovisi o različitim mašinama po primanju uplate unaprijed.

Q4: Koja je vaša minimalna količina?
A4: Jedan. Pružamo prilagođene linije za ekstrudiranje i tehnička rješenja. Dobrodošli u kontakt s nama radi tehničkih inovacija ili poboljšanja vašeg budućeg plana kupovine.   

UPIT