Sve kategorije

Jwell High Capacity 110mm - 315mm PE cijev za istiskivanje cijevi za opskrbu vodom iz plina

Mjesto podrijetla:

Kina

Marka:

JWELL

Broj modela:

JWS75 / 38

Potvrda:

CE i ISO


Kontaktiraj nas
Video o radu proizvoda

Opis

Ekstruder od PEPE 110mm - 315mm PE cijevi uglavnom se primjenjuje u cijevima za opskrbu vodom i plinom. Ova proizvodna linija može proizvoditi u HDPE cijevi promjera 110mm/125mm/160mm/200mm/250/315mm, a također može biti pogodan za proizvodnju cijevi različitih stupnjeva pritiska u rasponu od SDR9-SDR26. Ova proizvodna linija sastoji se od ekstrudera s jednim vijkom JWS75 / 38, kalupa za glavu, spremnika za kalibraciju, spremnika za vodu, spremnika za hlađenje, odvodne jedinice, rezača i slagača. Kako bismo proizveli cijevi većeg kapaciteta i veće efikasnosti, našim kupcima također predlažemo da opreme Gravimetrijske sisteme. Nakon svih ovih godina razvoja, napravili smo neke izmjene za glavni ekstruder, glavu kalupa, kalibracijski spremnik i rezač kako bismo stvorili bolje zadovoljstvo kupaca.


Ekstruder:
Prečnik HDPE od 110 mm - 315 mm PE cijevni ekstruder. Opremljen ekstruderom JWS 75/38 sa Siemens PLC sistemom upravljanja i sistemom grijanja koji štedi energiju. Motor se može kretati u rasponu od 132kw-160kw (132kw, 160kw). Kapacitet se takođe kreće od 550-650 kg na sat. Kupcima nudimo i dva različita mjenjača po izboru. Jedan je proizveden u Kini najkvalitetnije marke Guomao; drugi je Flender, proizveden u Njemačkoj.
b897b8ec513833a7fc2737f911673b6

Kalup / kalupi:
Jwell sama izrađuje kalupe za cijevi. Za HDPE cijevi, sa posebnim kalupom od materijala 40Cr. Osim toga, možemo pružiti i kompletnu uslugu rezervnih dijelova za kalup, uključujući klin za matricu, čahuru i kalibracijsku matricu. Također nudimo visokokvalitetne matrice za kalibraciju velike brzine kako bismo udovoljili različitim zahtjevima kupca.

Kalibracijski spremnik:
Jwell za kupce dizajnira spremnik za kalibraciju visokih performansi i energije. Ovaj spremnik za kalibraciju ima 9 metara kako bi se osiguralo da cijevi imaju dovoljno hlađenja i kalibracije. Takođe može biti opremljen frekventnim pretvaračem za uštedu energije i nisku buku dok pumpa radi. Za liniju za istiskivanje cijevi velikog promjera (630 i više), kalibracijski spremnik bit će izveden kao dva dijela kako bi se osiguralo da ima bolji kalibracijski učinak.
bc0a561b5db7ba72c8e9365978f9050Spremnik za hlađenje:
Usta za vodu posebno su dizajnirana unutar spremnika za vodu. A voda se može raspršiti na cijevi u smjeru od 360 stepeni. Voda za vodu također se mogu prilagoditi u skladu sa zahtjevima kupca. Za brzu liniju za istiskivanje cijevi obično smo opremili 3 seta spremnika za vodu.
1881c1b0130ded0604eeec70dab6a24Jedinica za izvlačenje:
Za cijevi od 250-315 HDPE-a, Jwell dizajnira jedinicu za izvlačenje s tri gusjenice. Pod kontrolom frekventnog pretvarača ili upravljačkog sistema servo motora, ova jedinica za izvlačenje može se sinhronizirati s glavnim ekstruderom kako bi se osiguralo nesmetano funkcioniranje cijele proizvodne linije.
牵引 机 Jedinica za izvlačenjeSekač:
Jwell-ov sistem za rezanje prašine za ovu mašinu. Opremljen sistemom pretvarača frekvencije ili servo motora, rezač može precizno rezati cijevi. Rezna ivica je takođe vrlo glatka.
Rezač 切割 机Slagač i umotač:
Ova oprema je opremljena pneumatskim sistemom upravljanja. Za male cijevi ispod 315mm (250-315mm) promjer. Našem kupcu obično predlažemo da umjesto viljuškara opremi namotač.


Slijede neki relevantni dijelovi za cijevnu mašinu:

IMG_6267    模具 2    IMG_6272


Aplikacije

Kao žilav i elastičan materijal sposoban da izdrži 100 godina ili više uz minimalno održavanje, HDPE cijev se pokazala superiornom u odnosu na mnoge druge materijale za cjevovode kao sredstvo za transport i distribuciju pitke vode. Dugi vijek trajanja HDPE cijevi i niski troškovi održavanja, zajedno sa njihovom sposobnošću ugradnje s raznim tehnologijama bez rova, dovode do toga da HDPE cijev ima najniže troškove životnog ciklusa od bilo kojeg cjevovoda za pitku vodu. HDPE cijev je idealno rješenje cjevovoda za javne i privatne sisteme pitke vode. HDPE cijev ima vijek trajanja preko 100 godina i ima svestranost za izvođenje u različitim uvjetima. HDPE cijev pruža logično ulaganje s malim održavanjem u komunalne i privatne aplikacije za pitku vodu. Obratite nam se danas i razgovarajte s predstavnikom korisničke službe o tome kako bi HDPE cijev za vodu mogla koristiti vašem sljedećem projektu.

场景 场景 4    场景 场景 8    场景 场景 3


Specifikacije


QQ Slike 20210324131850

Konkurentska prednost

Performanse i prednost:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. je još jedan razvojni centar strategije Shanghai JWELL Machinery Co., ltd, smješten u industrijskom parku visoke tehnologije Jiangsu zhongguancun, grad Liyang, provincija Jiangsu, visokotehnološki proizvođač specijaliziran za istraživanje i razvoj opreme za ekstrudiranje plastike. Površina fabrike je 400 hektara; Imamo visoko kvalificirani tim za istraživanje i razvoj i iskusan tim inženjera mašinstva i elektrotehnike, kao i naprednu osnovu za obradu i normativnu montažnu radionicu. Naš duh preduzeća je "Pažljiv, pažljiv, brz i uredan", nastavljajući sa istraživanjem novog polja za ekstrudiranje. Uglavnom su dobrodošli novi i stari kupci da nas posjete radi istrage, usmjeravanja i suradnje. Sretni smo što nudimo moćnu podršku


1
2
4
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
图 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
集装箱 运输 图片 (4)
图 图 6
FAQ

P1: Kako mogu naručiti i izvršiti plaćanja?
A1: Jednom kad očistite svoje zahtjeve i utvrđena linija ekstruzije idealna je za vas. Poslat ćemo vam tehnička rješenja i predračun. Možete platiti putem TT bankovne doznake, LC kako želite.

P2: Ako ustanovimo da je vaš bankovni račun ili e-pošta različit kao ranije, kako da odgovorimo?
A2: Nemojte nam slati uplatu i provjerite prije nego što dogovorite plaćanje (podaci o banci bit će navedeni u svakom predračunu.) 

P3: Koliko je rok isporuke?
A3: Obično je potrebno oko 1 - 4 mjeseca, što ovisi o različitim mašinama po primanju uplate unaprijed.

Q4: Koja je vaša minimalna količina?
A4: Jedan. Pružamo prilagođene linije za ekstrudiranje i tehnička rješenja. Dobrodošli u kontakt s nama radi tehničkih inovacija ili poboljšanja vašeg budućeg plana kupovine.   

UPIT