Sve kategorije

Jwell Ušteda energije 315mm - 630mm PE cijevni ekstruder za opskrbu poljoprivredom / plinom

Mjesto podrijetla:

Kina

Marka:

JWELL

Broj modela:

JWS90 / 38

Potvrda:

CE i ISO


Kontaktiraj nas
Video o radu proizvoda

Opis

Ekstruder od PEPE 315mm - 630mm PE cijevi uglavnom se primjenjuje u cijevima za opskrbu vodom i plinom. Ova proizvodna linija može proizvoditi u HDPE cijevi promjera 315mm / 355mm / 500mm / 630mm, a također može biti pogodan za proizvodnju cijevi različitih stupnjeva pritiska u rasponu od SDR9-SDR26. Ova proizvodna linija sastoji se od ekstrudera s jednim vijkom JWS90 / 38, kalupa za glavu, spremnika za kalibraciju, spremnika za vodu, spremnika za hlađenje, odvodne jedinice, rezača i slagača. Kako bismo proizveli cijevi većeg kapaciteta i veće efikasnosti, našim kupcima također predlažemo da opreme Gravimetrijske sisteme. Nakon svih ovih godina razvoja, napravili smo neke izmjene za glavni ekstruder, glavu kalupa, kalibracijski spremnik i rezač kako bismo stvorili bolje zadovoljstvo kupaca.

Ekstruder:
Prečnik HDPE od 315 mm - 630 mm ekstruder PE cijevi. Opremljen ekstruderom JWS90/38 sa Siemens PLC sistemom upravljanja i sistemom grijanja koji štedi energiju. Motor može biti u rasponu od 250kw-280kw. Kapacitet se takođe kreće od 800-1000 kg na sat. Nudimo i dva različita mjenjača za kupce po izboru. Jedan je napravljen u Kini najkvalitetnije marke Guomao; drugi je Flender, proizveden u Njemačkoj.
EkstruderKalup / kalupi:
Jwell sama napravi kalupe za cijevi. Za HDPE cijevi, sa kalupom od specijalnog materijala 40Cr. Osim toga, možemo također pružiti kompletnu uslugu rezervnih dijelova za kalup uključujući iglu za kalupe, čauru za matricu i matricu za kalibraciju. Također nudimo visokokvalitetne i brze kalibracijske matrice kako bismo zadovoljili različite zahtjeve kupaca.
Kalibracijski spremnik:
Jwell dizajnira rezervoar za kalibraciju visokih performansi i energije za kupce. Ovaj rezervoar za kalibraciju je 9 metara da bi bili sigurni da cevi mogu biti dovoljno hlađene i kalibrirane. Takođe može biti opremljen frekventnim pretvaračem za uštedu energije i nisku buku dok pumpa radi. Za ekstruzionu liniju za cijevi velikog promjera, kalibracijski rezervoar će biti dizajniran kao dva dijela kako bi se osiguralo da ima bolji učinak kalibracije.

Vakum rezervoar
Spremnik za hlađenje:
Usta za vodu posebno su dizajnirana unutar spremnika za vodu. A voda se može raspršiti na cijevi u smjeru od 360 stepeni. Voda za vodu također se mogu prilagoditi u skladu sa zahtjevima kupca. Za brzu liniju za istiskivanje cijevi obično smo opremili 3 seta spremnika za vodu.
Spremnik za hlađenjeJedinica za izvlačenje:
Za ekstruder PE cijevi od 315 mm - 630 mm, Jwell dizajnira jedinicu za izvlačenje sa šest gusjenica. Pod kontrolom frekventnog pretvarača ili upravljačkog sistema servo motora, ova jedinica za izvlačenje može biti sinhronizovana sa glavnim ekstruderom kako bi se osiguralo da cijela proizvodna linija radi nesmetano.

rezačSekač:
Jwell-ov sistem za rezanje prašine za ovu mašinu. Opremljen sistemom pretvarača frekvencije ili servo motora, rezač može precizno rezati cijevi. Rezna ivica je takođe vrlo glatka.

Slagač:
Ova oprema je opremljena pneumatskim sistemom upravljanja. .


Aplikacije

Kao žilav i elastičan materijal sposoban da izdrži 100 godina ili više uz minimalno održavanje, HDPE cijev se pokazala superiornom u odnosu na mnoge druge materijale za cjevovode kao sredstvo za transport i distribuciju pitke vode. Dugi vijek trajanja HDPE cijevi i niski troškovi održavanja, zajedno sa njihovom sposobnošću ugradnje s raznim tehnologijama bez rova, dovode do toga da HDPE cijev ima najniže troškove životnog ciklusa od bilo kojeg cjevovoda za pitku vodu. HDPE cijev je idealno rješenje cjevovoda za javne i privatne sisteme pitke vode. HDPE cijev ima vijek trajanja preko 100 godina i ima svestranost za izvođenje u različitim uvjetima. HDPE cijev pruža logično ulaganje s malim održavanjem u komunalne i privatne aplikacije za pitku vodu. Obratite nam se danas i razgovarajte s predstavnikom korisničke službe o tome kako bi HDPE cijev za vodu mogla koristiti vašem sljedećem projektu.

场景 场景 9    场景 场景 3    场景 场景 1


Specifikacije


QQ Slike 20210324131850

Konkurentska prednost

Performanse i prednost:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. je još jedan razvojni centar strategije Shanghai JWELL Machinery Co., ltd, smješten u industrijskom parku visoke tehnologije Jiangsu zhongguancun, grad Liyang, provincija Jiangsu, visokotehnološki proizvođač specijaliziran za istraživanje i razvoj opreme za ekstrudiranje plastike. Površina fabrike je 400 hektara; Imamo visoko kvalificirani tim za istraživanje i razvoj i iskusan tim inženjera mašinstva i elektrotehnike, kao i naprednu osnovu za obradu i normativnu montažnu radionicu. Naš duh preduzeća je "Pažljiv, pažljiv, brz i uredan", nastavljajući sa istraživanjem novog polja za ekstrudiranje. Uglavnom su dobrodošli novi i stari kupci da nas posjete radi istrage, usmjeravanja i suradnje. Sretni smo što nudimo moćnu podršku


8
9
10
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
图 图 3
图 图 4
图 图 5
图 图 6
FAQ

P1: Koji je vaš proizvodni kapacitet?
A1: Svake godine širom svijeta proizvodimo više od 2000 naprednih linija za ekstrudiranje.

P2: Što je s dostavom?
A2: Male rezervne dijelove možemo hitnim putem poslati zrakoplovom. I kompletna proizvodna linija morem radi uštede troškova. Možete koristiti svog dodijeljenog agenta za otpremu ili našeg kooperativnog otpremnika. Najbliža luka je Kina Šangaj, luka Ningbo, koja je pogodna za pomorski prijevoz ..

P3: Postoji li usluga pretprodaje?
A3: Da, podržavamo naše poslovne partnere uslugom prije prodaje. Jwell ima više od 300 inženjera tehničkih ispitivanja koji putuju širom svijeta. Na sve slučajeve odgovorilo bi se brzim rješenjima. Pružamo usluge obuke, ispitivanja, rada i održavanja tokom čitavog života.

P4: Da li je naše poslovanje i novac siguran kod Jwell Machinery?
A4: Da, vaše je poslovanje sigurno, a novac siguran. Ako provjerite crnu listu kineske kompanije, vidjet ćete da ne sadrži naše ime jer nikada prije nismo prevarili kupca. JWELL uživa visoku reputaciju kupaca, a naše poslovanje i kupci rastu iz godine u godinu.


UPIT