Sve kategorije

Jwell mašina za ekstrudiranje PE cijevi od 20 mm - 110 mm za uštedu energije za odvod vode / elektroničko područje

Mjesto podrijetla:

Kina

Marka:

JWELL

Broj modela:

JWS60 / 38

Potvrda:

CE i ISO


Kontaktiraj nas
Video o radu proizvoda

Opis

Ekstruder od PEPE 20mm - 110mm PE cijevi uglavnom se primjenjuje u cijevima za opskrbu vodom i plinom. Ova proizvodna linija može proizvoditi u HDPE cijevi promjera 20mm/25mm/32mm/40mm/50mm/63mm/75mm/90mm/110mm, a također može biti pogodan za proizvodnju cijevi različitih stupnjeva pritiska u rasponu od SDR9-SDR26. Ova proizvodna linija sastoji se od ekstrudera s jednim vijkom JWS75 / 38, kalupa za glavu, spremnika za kalibraciju, spremnika za vodu, spremnika za hlađenje, odvodne jedinice, rezača i slagača. Kako bismo proizveli cijevi većeg kapaciteta i veće efikasnosti, našim kupcima također predlažemo da opreme Gravimetrijske sisteme. Nakon svih ovih godina razvoja, napravili smo neke izmjene za glavni ekstruder, glavu kalupa, kalibracijski spremnik i rezač kako bismo stvorili bolje zadovoljstvo kupaca.

PE110


Ekstruder:
HDPE promjer 20mm - 110mm PE cijevi ekstruder. Opremljen ekstruderom JWS75/33 ili JWS 75/38 sa Siemens PLC sistemom upravljanja i sistemom grijanja koji štedi energiju. Motor može biti u rasponu od 75kw-160kw (75kw, 90kw, 110kw, 132kw, 160kw). Kapacitet se takođe kreće od 200-650kg na sat. Također nudimo dva različita mjenjača za kupce da naprave opciju. Jedan je napravljen u Kini najkvalitetnije marke Guomao; drugi je Flender, proizveden u Njemačkoj.

Kalup / kalupi:
Jwell sama izrađuje kalupe za cijevi. Za HDPE cijevi, sa posebnim kalupom od materijala 40Cr. Osim toga, možemo pružiti i kompletnu uslugu rezervnih dijelova za kalup, uključujući klin za matricu, čahuru i kalibracijsku matricu. Također nudimo visokokvalitetne matrice za kalibraciju velike brzine kako bismo udovoljili različitim zahtjevima kupca.


Kalibracijski spremnik:
Jwell za kupce dizajnira spremnik za kalibraciju visokih performansi i energije. Ovaj spremnik za kalibraciju ima 9 metara kako bi se osiguralo da cijevi imaju dovoljno hlađenja i kalibracije. Takođe može biti opremljen frekventnim pretvaračem za uštedu energije i nisku buku dok pumpa radi. Za liniju za istiskivanje cijevi velikog promjera (630 i više), kalibracijski spremnik bit će izveden kao dva dijela kako bi se osiguralo da ima bolji kalibracijski učinak.


Spremnik za hlađenje:
Usta za vodu posebno su dizajnirana unutar spremnika za vodu. A voda se može raspršiti na cijevi u smjeru od 360 stepeni. Voda za vodu također se mogu prilagoditi u skladu sa zahtjevima kupca. Za brzu liniju za istiskivanje cijevi obično smo opremili 3 seta spremnika za vodu.
喷淋箱

Jedinica za izvlačenje:
Za ekstruder PE cijevi od 20 mm - 110 mm, Jwell dizajnira dvije jedinice za izvlačenje gusjenice. Pod kontrolom frekventnog pretvarača ili upravljačkog sistema servo motora, ova jedinica za izvlačenje može se sinhronizovati sa glavnim ekstruderom kako bi se osiguralo da cijela proizvodna linija radi nesmetano.

牵引机
Sekač:
Jwell-ov sistem za rezanje prašine za ovu mašinu. Opremljen sistemom pretvarača frekvencije ili servo motora, rezač može precizno rezati cijevi. Rezna ivica je takođe vrlo glatka.
Mašina za sečenje

Slagač i umotač:
Ova oprema je opremljena pneumatskim sistemom upravljanja. Za male cijevi ispod 110mm (20-110mm) promjer. Našem kupcu obično predlažemo da umjesto viljuškara opremi namotač.


Slijede neki relevantni dijelovi za cijevnu mašinu:

        


Aplikacije

Kao žilav i elastičan materijal sposoban da izdrži 100 godina ili više uz minimalno održavanje, HDPE cijev se pokazala superiornom u odnosu na mnoge druge materijale za cjevovode kao sredstvo za transport i distribuciju pitke vode. Dugi vijek trajanja HDPE cijevi i niski troškovi održavanja, zajedno sa njihovom sposobnošću ugradnje s raznim tehnologijama bez rova, dovode do toga da HDPE cijev ima najniže troškove životnog ciklusa od bilo kojeg cjevovoda za pitku vodu. HDPE cijev je idealno rješenje cjevovoda za javne i privatne sisteme pitke vode. HDPE cijev ima vijek trajanja preko 100 godina i ima svestranost za izvođenje u različitim uvjetima. HDPE cijev pruža logično ulaganje s malim održavanjem u komunalne i privatne aplikacije za pitku vodu. Obratite nam se danas i razgovarajte s predstavnikom korisničke službe o tome kako bi HDPE cijev za vodu mogla koristiti vašem sljedećem projektu.

       


Specifikacije


QQ Slike 20210324131850

Konkurentska prednost

Performanse i prednost:
Ova proizvodna linija usvaja najnapredniju evropsku tehnologiju. To je novo istraživačko dostignuće linije za uštedu energije koja je pogodna za brzu ekstruziju HDPE, PP i drugih poliolefinskih cijevi. U usporedbi sa uobičajenom proizvodnom linijom, učinak uštede energije doseže 35%, a efikasnost proizvoda povećava se više od 1 puta, što ne štedi samo troškove gradilišta i radne snage, već i poboljšava efikasnost.
Ova proizvodna linija ima lijep izgled, viši automatizirani stupanj, pouzdanu i stabilnu proizvodnju.


8
9
10
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
图 图 3
图 图 4
图 图 5
图 图 6
FAQ

P1: Koji su vaši proizvodni kapaciteti
A1: Svake godine širom svijeta proizvodimo više od 2000 naprednih linija za ekstrudiranje.

P2: Što je s dostavom?
A2: Male rezervne dijelove možemo hitnim putem poslati zrakoplovom. I kompletna proizvodna linija morem radi uštede troškova. Možete koristiti svog dodijeljenog agenta za otpremu ili našeg kooperativnog otpremnika. Najbliža luka je Kina Šangaj, luka Ningbo, koja je pogodna za pomorski prijevoz ..

P3: Postoji li usluga pretprodaje?
A3: Da, podržavamo naše poslovne partnere uslugom prije prodaje. Jwell ima više od 300 inženjera tehničkih ispitivanja koji putuju širom svijeta. Na sve slučajeve odgovorilo bi se brzim rješenjima. Pružamo usluge obuke, ispitivanja, rada i održavanja tokom čitavog života.

P4: Da li je naše poslovanje i novac siguran kod Jwell Machinery?
A4: Da, vaše je poslovanje sigurno, a novac siguran. Ako provjerite crnu listu kineske kompanije, vidjet ćete da ne sadrži naše ime jer nikada prije nismo prevarili kupca. JWELL uživa visoku reputaciju kupaca, a naše poslovanje i kupci rastu iz godine u godinu.


UPIT