Sve kategorije

Jwell paralelni dvostruki vijčani ekstruder HDPE / PP proizvodna linija za valovite cijevi s dvostrukim zidom

Mjesto podrijetla:ChangZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:JWSBL600/1000/1200
Potvrda:CE, ISO
Minimalna količina narudžbe:1 set
Pakovanje Detalji:Pakovanje palete
Vrijeme dostave:60 dana
Uslovi plaćanja:TT,LC


Kontaktiraj nas
Video o radu proizvoda

Opis

Mjesto podrijetla:ChangZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:JWSBL600/1000/1200
Potvrda:CE, ISO

 Jwell je predstavio evropsku naprednu tehnologiju i novorazvijeni paralelni paralelni dvo-vijčani ekstruder HDPE/PP DWC cjevovod, koji ima sljedeće karakteristike:

slika

1. Usvojite dva paralelna ekstrudera s dva vijka i učinak miješanja je odličan. Moguće je koristiti istodobno i praškaste i granulirane sirovine bez potrebe za granulacijom i niskim troškovima sirovina;

slika

2. Ekstruder je opremljen bočnim sistemom za hranjenje, koji može prilagoditi omjer punjenja kalcijevog praha u bilo kojem trenutku na mreži, a razmjena formula je pogodna;

3. Ekstruder ima usisne otvore. Da unutrašnji i vanjski zid cijevi budu gusti i glatki bez mjehurića;

纬 金 纬 2021 版 -52

4. Vijak i cijev su građevni blokovi. lako održavanje i zamena

 Specifikacije

slika

Konkurentska prednost

Performanse i prednost:

Jwell je najveći proizvođač mašina za ekstrudiranje plastike u Kini. Imamo stabilnog dobavljača i vrhunskog dobavljača koji nam pružaju proizvode najkvalitetnijeg kvaliteta, poput motora, mjenjača, pretvarača, PLC-a itd. Ne samo da garantiramo kvalitetu, već možemo osigurati i njezinu 100% pravi. Za najvažniji dio, vijak i cijev, izradili smo sami. Osim toga, imamo najbolju uslugu nakon prodaje. Imamo preko 300 servisnih osoba koje mogu obaviti servisne usluge za kupce širom svijeta. Kao što je jedan od naših japanskih kupaca rekao: "Gdje god postoje ljudi, gdje god možete vidjeti Jwell People". Odabir Jwella, odabir uspjeha. Radujemo se suradnji s vama kako bismo zajedno izgradili visoko inteligentni globalni ekstruzijski eko lanac!8
9
10
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
图 图 3
图 图 4
图 图 5
图 图 6
FAQ

P1: Koji su vaši proizvodni kapaciteti
A1: Svake godine širom svijeta proizvodimo više od 2000 naprednih linija za ekstrudiranje.

P2: Što je s dostavom?
A2: Male rezervne dijelove možemo hitnim putem poslati zrakoplovom. I kompletna proizvodna linija morem radi uštede troškova. Možete koristiti svog dodijeljenog agenta za otpremu ili našeg kooperativnog otpremnika. Najbliža luka je Kina Šangaj, luka Ningbo, koja je pogodna za pomorski prijevoz ..

P3: Postoji li usluga pretprodaje?
A3: Da, podržavamo naše poslovne partnere uslugom prije prodaje. Jwell ima više od 300 inženjera tehničkih ispitivanja koji putuju širom svijeta. Na sve slučajeve odgovorilo bi se brzim rješenjima. Pružamo usluge obuke, ispitivanja, rada i održavanja tokom čitavog života.

P4: Da li je naše poslovanje i novac siguran kod Jwell Machinery?
A4: Da, vaše je poslovanje sigurno, a novac siguran. Ako provjerite crnu listu kineske kompanije, vidjet ćete da ne sadrži naše ime jer nikada prije nismo prevarili kupca. JWELL uživa visoku reputaciju kupaca, a naše poslovanje i kupci rastu iz godine u godinu.


UPIT