Sve kategorije

Jwell specijalna mašina za predenje vlakana i novog materijala

Mjesto podrijetla: Kina
Marka:JWELL
Broj modela:Special Fiber
Potvrda:CE, ISO
Minimalna količina narudžbe:1 set
Pakovanje Detalji:Pakovanje palete
Vrijeme dostave:60 dana
Uslovi plaćanja:TT,LC


Kontaktiraj nas
Opis

Mjesto podrijetla: Kina
Marka:Special Fiber
Broj modela:TPU
Potvrda:CE, ISO
slika

Višekompozitna mašina za predenje

Ova mašina je pogodna za proizvodnju poliestera i poliamida i polipropilena i njihovog modifikovanog polimera; kopredanje, središnji i podijeljeni tanki tip; POY / FDY kompozitni dugi nit narančaste vrste latica ili specijalizirani tip pređe itd. Široko se koristi za čišćenje hotela, čišćenje kupaonica, unutarnju dekoraciju automobila, tepih, pokrivač i tako dalje.

Mašina za predenje od karbonskih vlakana

Uglavnom je pogodan za predenje od karbonskih vlakana. Ugljenična vlakna su nova vrsta vlaknastih materijala visoke čvrstoće i visokog modula, koja sadrže više od 95% ugljenika. Ugljenična vlakna su „mekana izvana, a iznutra kruta“, mase su lakša od metalnog aluminijuma, ali jača od čelika i imaju karakteristike otpornosti na koroziju i visoki modul, široko korišćena u nacionalnoj odbrani, vazduhoplovstvu, novom laganom automobilskom polju i civilno polje visokih performansi.

T400 dvokomponentna oprema za predenje

T400 izrađen od PET i PTT dvije potpuno različite sirovine, konfiguracija dva seta ekstrudera, cijevi od taline polimera, dvokomponentna gredica za predenje, Pojedinačni sistem grijanja, s posebnim postupkom predenja opreme može se proizvoditi PET -PA6 Bi- Komponentno predivo ili ostrvo komponentno predivo. Dvokomponentni filamenti T400 pripadaju novom tipu elastičnih kompozitnih vlakana, bez spandeksa, ali imaju bolju fleksibilnost što je također riješilo spandex koji nije lak u bojenju, prekomjeran u elastičnosti, složen u tkanju, nestabilan u veličini tkanine , i u starenje spandeksa ili mnogi drugi problemi. T400 se široko koristi u hlačama, traperu, sportskoj odjeći, modnoj ženskoj odjeći i drugim poljima.

Aplikacije

slika


Specifikacije

Naši glavni proizvodi uključuju:

Inženjering i proizvodnja strojeva za predenje kemijskih vlakana od poliestera POY, FDY, TCS i Spandex;

JW serija: Poliester, polipropilen i poliamid POY, FDY i mašina za predenje od hemijskih vlakana, PA6, mašina za predenje od kompozitnih PET-a;

JW1260, JWA1260, JWA1380, JWA1500, JWA1680, JWA1800 serija poprečnih bregastog tipa Automatski namotači i JWAR1500, - JWAR1680, JWAR1800 serija birotor tipa Automatski namotači;

Ekstruder za hemijska vlakna serije JWM20-200.


Konkurentska prednost

Performanse i prednost: Možemo pružiti projekat po sistemu ključ u ruke za direktne mašine za predenje

JWELL fiber machinery co., Ltd (Suzhou) važan je centar za strategiju razvoja i proizvodni podrum pod JWELL GROUP. Nalazi se u industrijskoj zoni Chengxiang,Taicang, grad Suzhou, 30 minuta od aerodroma Hongqiao u Šangaju. Prostire se na površini od 20 hektara, a površina radionice je 120000 kvadratnih metara, opremljena CNC mašinama i standardiziranom radionicom za montažu. Više od 1000 zaposlenih, s visokokvalitetnim timom za dizajn i istraživanje i razvoj i iskusnim timom inženjera za mehaničko i električno puštanje u rad. S godinama bogatog iskustva u industriji kemijskih vlakana, Shanghai Jwell posvećuje se dizajniranju projekata kemijskih vlakana i proizvodnji opreme. Mašina je prodana u mnogim zemljama, kao što su Indija, Koreja, Tajland, Indonezija, Iran, Turska, Egipat, Sirija, Argentina i Italija itd.

slika8
9
10
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
图 图 3
图 图 4
图 图 5
图 图 6
FAQ

P1: Koji su vaši proizvodni kapaciteti
A1: Svake godine širom svijeta proizvodimo više od 2000 naprednih linija za ekstrudiranje.

P2: Što je s dostavom?
A2: Male rezervne dijelove možemo hitnim putem poslati zrakoplovom. I kompletna proizvodna linija morem radi uštede troškova. Možete koristiti svog dodijeljenog agenta za otpremu ili našeg kooperativnog otpremnika. Najbliža luka je Kina Šangaj, luka Ningbo, koja je pogodna za pomorski prijevoz ..

P3: Postoji li usluga pretprodaje?
A3: Da, podržavamo naše poslovne partnere uslugom prije prodaje. Jwell ima više od 300 inženjera tehničkih ispitivanja koji putuju širom svijeta. Na sve slučajeve odgovorilo bi se brzim rješenjima. Pružamo usluge obuke, ispitivanja, rada i održavanja tokom čitavog života.

P4: Da li je naše poslovanje i novac siguran kod Jwell Machinery?
A4: Da, vaše je poslovanje sigurno, a novac siguran. Ako provjerite crnu listu kineske kompanije, vidjet ćete da ne sadrži naše ime jer nikada prije nismo prevarili kupca. JWELL uživa visoku reputaciju kupaca, a naše poslovanje i kupci rastu iz godine u godinu.


UPIT