Sve kategorije

Jwell PET / PA6 / Komponovane POY serije brzih mašina za predenje

Mjesto podrijetla: Kina
Marka:JWELL
Broj modela:POY30-330dtex; PA6PA66
Potvrda:CE, ISO
Minimalna količina narudžbe:1 set
Pakovanje Detalji:Pakovanje palete
Vrijeme dostave:60 dana
Uslovi plaćanja:TT,LC


Kontaktiraj nas
Opis
Mjesto podrijetla: Kina
Marka:JWELL
Broj modela:POY30-330dtex; PA6PA66
Potvrda:CE, ISO


Ova mašina se uglavnom koristi za predenje 30-330dtex poliestera POYi za predenje čipsa PA6 i PA66.

slikaAplikacije

Primjena:

  1. Ova mašina se uglavnom koristi za predenje poliestera od 30-330dtex POY.Prihvaća LTM tip vijka, kontinuirano topljeni CPF domaće proizvodnje, čime produžava radni vijek vrećica za centrifugiranje. Dostupni su i pravokutni i pravokutni centrifugi visokog pritiska i montirani na dnu. Jedinstvena planetarna pumpa za predenje i odvojena pumpa za ulje za završni pogon. Evo i sistem unakrsnog kaljenja sa jednakom i stabilnom brzinom protoka. Individualno kontrolirani, uvezeni pretvarač i komponente. Novo podešavanje GR, uvezeni pretvarač i komponente.

    slika

  2. Ova mašina se takođe koristi za predenje čipova PA6 i PA66.Usvojiti novu vrstu bimetalnog, bačvastog i specijalnog razvodnog dizajna. Uštedna greda za centrifugiranje, opremljena cilindričnim pakiranjem cilindra visokog pritiska na botonu. Jedinstvena planetarna pumpa za predenje i odvojena pumpa za ulje za završni pogon. Sa dobro dizajniranom zračnom zaštitom za monomer. Ujednačena prednja demontažna komora za hlađenje i jedinstveni uređaj za dodavanje ulja mlaznice. Opremljen preciznim namotavanjem i automatskim namotačima velike brzine, vrlo uspješno odstupajući, bez finog oblika pređe i dobrom funkcijom odmotavanja.

slika


Specifikacije

Naši glavni proizvodi uključuju:

Inženjering i proizvodnja strojeva za predenje kemijskih vlakana od poliestera POY, FDY, TCS i Spandex;

JW serija: Poliester, polipropilen i poliamid POY, FDY i mašina za predenje od hemijskih vlakana, PA6, mašina za predenje od kompozitnih PET-a;

JW1260, JWA1260, JWA1380, JWA1500, JWA1680, JWA1800 serija poprečnih bregastog tipa Automatski namotači i JWAR1500, - JWAR1680, JWAR1800 serija birotor tipa Automatski namotači;

Ekstruder za hemijska vlakna serije JWM20-200.


Konkurentska prednost

Performanse i prednost: Možemo pružiti projekat po sistemu ključ u ruke za direktne mašine za predenje

JWELL fiber machinery co., Ltd (Suzhou) važan je centar za strategiju razvoja i proizvodni podrum pod JWELL GROUP. Nalazi se u industrijskoj zoni Chengxiang,Taicang, grad Suzhou, 30 minuta od aerodroma Hongqiao u Šangaju. Prostire se na površini od 20 hektara, a površina radionice je 120000 kvadratnih metara, opremljena CNC mašinama i standardiziranom radionicom za montažu. Više od 1000 zaposlenih, s visokokvalitetnim timom za dizajn i istraživanje i razvoj i iskusnim timom inženjera za mehaničko i električno puštanje u rad. S godinama bogatog iskustva u industriji kemijskih vlakana, Shanghai Jwell posvećuje se dizajniranju projekata kemijskih vlakana i proizvodnji opreme. Mašina je prodana u mnogim zemljama, kao što su Indija, Koreja, Tajland, Indonezija, Iran, Turska, Egipat, Sirija, Argentina i Italija itd.

slika8
9
10
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
图 图 3
图 图 4
图 图 5
图 图 6
FAQ

P1: Koji su vaši proizvodni kapaciteti
A1: Svake godine širom svijeta proizvodimo više od 2000 naprednih linija za ekstrudiranje.

P2: Što je s dostavom?
A2: Male rezervne dijelove možemo hitnim putem poslati zrakoplovom. I kompletna proizvodna linija morem radi uštede troškova. Možete koristiti svog dodijeljenog agenta za otpremu ili našeg kooperativnog otpremnika. Najbliža luka je Kina Šangaj, luka Ningbo, koja je pogodna za pomorski prijevoz ..

P3: Postoji li usluga pretprodaje?
A3: Da, podržavamo naše poslovne partnere uslugom prije prodaje. Jwell ima više od 300 inženjera tehničkih ispitivanja koji putuju širom svijeta. Na sve slučajeve odgovorilo bi se brzim rješenjima. Pružamo usluge obuke, ispitivanja, rada i održavanja tokom čitavog života.

P4: Da li je naše poslovanje i novac siguran kod Jwell Machinery?
A4: Da, vaše je poslovanje sigurno, a novac siguran. Ako provjerite crnu listu kineske kompanije, vidjet ćete da ne sadrži naše ime jer nikada prije nismo prevarili kupca. JWELL uživa visoku reputaciju kupaca, a naše poslovanje i kupci rastu iz godine u godinu.


UPIT