Sve kategorije

Jwell BCF linija za predenje tepiha

Mjesto podrijetla: Kina
Marka:JWELL
Broj modela:BCF
Potvrda:CE, ISO
Minimalna količina narudžbe:1 set
Pakovanje Detalji:Pakovanje palete
Vrijeme dostave:60 dana
Uslovi plaćanja:TT,LC


Kontaktiraj nas
Opis

Mjesto podrijetla: Kina
Marka:JWELL
Broj modela:BCF
Potvrda:CE, ISO
slika

Koristeći PA6, PET i PP kao sirovine, mašina usvaja jednostepeni postupak predenja, izvlačenja i deformacija za proizvodnju BCF pređe; PP sirovinama se može dodati reciklirani materijal, smanjiti troškove. PET sirovina može se koristiti u pahuljicama od 100% boca. 

Koristeći kombinaciju predenja, crtanja, namotaja i druge modularne opreme, može se proizvesti jednobojna pređa, tepih; Usvajanje sistema maktiranja u boji kako bi se osigurala ujednačenost izvorne boje pređe. 

Korištenje novog vijka, cijevi, posebnog dizajna postupka, pogodnog za proizvodnju raznih polimera. 

Posebno dizajnirano prošireno pakiranje za centrifugiranje koristi se kako bi se osigurala ravnomjerna raspodjela rastopljene taline i protoka. 

Za poboljšanje stabilnosti BCF pređe koristi se specijalni rotacijski prošireni dio. 

Specijalno dizajnirani monomerni sistem za usisavanje može ispuštati oligomer i laktam. 

Nova vrsta uređaja za promjenu tipa mlaznice i optimizirani bubanj za hlađenje između koordinacije, kako bi se osiguralo izvrsno oblikovanje uvojaka. 

Vruće zlatnike koriste sinhroni motor, visokofrekventno grijanje, uvezeni predajnik za kontrolu temperature, kako bi se osigurala ista temperatura vrućeg zlata. 

Sa automatskim sistemom za namatanje, napetost pređe je konstantna, uz dobar prenos oblik pređe je odličan.

Aplikacije

Glavni tehnički parametri

Opseg tekstila: 600d-3600d;

Mehanička brzina: 2800m / min

Udaljenost: 1700 mm

Broj glava: 2/3

Prečnik predenja: 120mm 150mm

Oblik komponente:. Gornji ili donji

Način hlađenja zraka hlađenja: bočno puhanje

Promjer vrućeg valjaka: φ220mm

Ekspanzijski deformator: trenjasti lopatica ili ne-lopatasti deformator

Bubanj za hlađenje: φ400mm, φ420mm

Glava namotaja: glava namotaja automatskog prekidača
Specifikacije

Naši glavni proizvodi uključuju:

Inženjering i proizvodnja strojeva za predenje kemijskih vlakana od poliestera POY, FDY, TCS i Spandex;

JW serija: Poliester, polipropilen i poliamid POY, FDY i mašina za predenje od hemijskih vlakana, PA6, mašina za predenje od kompozitnih PET-a;

JW1260, JWA1260, JWA1380, JWA1500, JWA1680, JWA1800 serija poprečnih bregastog tipa Automatski namotači i JWAR1500, - JWAR1680, JWAR1800 serija birotor tipa Automatski namotači;

Ekstruder za hemijska vlakna serije JWM20-200.


Konkurentska prednost

Performanse i prednost: Možemo pružiti projekat po sistemu ključ u ruke za direktne mašine za predenje

JWELL fiber machinery co., Ltd (Suzhou) važan je centar za strategiju razvoja i proizvodni podrum pod JWELL GROUP. Nalazi se u industrijskoj zoni Chengxiang,Taicang, grad Suzhou, 30 minuta od aerodroma Hongqiao u Šangaju. Prostire se na površini od 20 hektara, a površina radionice je 120000 kvadratnih metara, opremljena CNC mašinama i standardiziranom radionicom za montažu. Više od 1000 zaposlenih, s visokokvalitetnim timom za dizajn i istraživanje i razvoj i iskusnim timom inženjera za mehaničko i električno puštanje u rad. S godinama bogatog iskustva u industriji kemijskih vlakana, Shanghai Jwell posvećuje se dizajniranju projekata kemijskih vlakana i proizvodnji opreme. Mašina je prodana u mnogim zemljama, kao što su Indija, Koreja, Tajland, Indonezija, Iran, Turska, Egipat, Sirija, Argentina i Italija itd.

slika8
9
10
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
图 图 3
图 图 4
图 图 5
图 图 6
FAQ

P1: Koji su vaši proizvodni kapaciteti
A1: Svake godine širom svijeta proizvodimo više od 2000 naprednih linija za ekstrudiranje.

P2: Što je s dostavom?
A2: Male rezervne dijelove možemo hitnim putem poslati zrakoplovom. I kompletna proizvodna linija morem radi uštede troškova. Možete koristiti svog dodijeljenog agenta za otpremu ili našeg kooperativnog otpremnika. Najbliža luka je Kina Šangaj, luka Ningbo, koja je pogodna za pomorski prijevoz ..

P3: Postoji li usluga pretprodaje?
A3: Da, podržavamo naše poslovne partnere uslugom prije prodaje. Jwell ima više od 300 inženjera tehničkih ispitivanja koji putuju širom svijeta. Na sve slučajeve odgovorilo bi se brzim rješenjima. Pružamo usluge obuke, ispitivanja, rada i održavanja tokom čitavog života.

P4: Da li je naše poslovanje i novac siguran kod Jwell Machinery?
A4: Da, vaše je poslovanje sigurno, a novac siguran. Ako provjerite crnu listu kineske kompanije, vidjet ćete da ne sadrži naše ime jer nikada prije nismo prevarili kupca. JWELL uživa visoku reputaciju kupaca, a naše poslovanje i kupci rastu iz godine u godinu.


UPIT