Sve kategorije

2ltr dvostruka glava za dvostruku kalupljenje mašina za boce


Mjesto podrijetla:SuZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:JWZ-BM02D
Potvrda:CE, ISO
Minimalna količina narudžbe:1 set
Pakovanje Detalji: Pakovanje palete
Vrijeme dostave:60 dana
Uslovi plaćanja:TT,LC


Kontaktiraj nas
Video o radu proizvoda

Opis

● Pogodno za proizvodnju boca mlijeka od 100 ml do 2000 ml, boca sojinog umaka, boca žutog vina. 200ml-2000ml različite veličine bočica šampona, bočica za pranje tijela, bočica za deterdžent i ostale toaletne potrepštine itd.

● Opcioni sistem koekstruzije bisernog sjaja

● Prema veličini proizvoda. Odaberite drugu šupljinu glave matrice

● Prema različitim materijalima, opcionalni JW-DB sistem hidrauličke izmjene sita za jednu stanicu

● Prema zahtjevu kupca. Neobavezna automatska deflacija putem interneta, transport otpadaka na liniji, transport gotovih proizvoda na mreži i ostalo.

Aplikacije

Površina fabrike je 300 hektara, više od 1000 zaposlenih i 280 tehničkih i upravljačkihment zaposlenici; Imamo visoko kvalifikovani R&D i iskusan tim inženjera mašinstva i elektrotehnike kao i napredna osnova za obradu i normativna montažna radnja. Mi ih isporučujemo više od 1000 postavlja linije godišnje .Sistem daljinske podrške, 24-satna mrežna podrška za proces i program modifikacija novih i starih proizvoda.85% obrađenih dijelova obrađujemo sami, poput navojne cijevi, matrice glava, predložak, mehanizam za otvaranje i zatvaranje itd., kako bi se u potpunosti osigurala kvaliteta i stabilnost mehaničkih dijelova.Otprilike 2-30 litara mašina za oblikovanje duvanjem, prema zahtjevu kupca, opcionalno automatsko deflaširanje, na mreži, transport otpadaka na liniji, prijenos gotovih proizvoda putem interneta. Otprilike 2-30 litara mašina za puhanje u obliku kalupa, prema zahtjevu kupca, opcionalno automatsko deflaširanje, na mreži, transport otpadaka na liniji, prijenos gotovih proizvoda putem interneta.

 


Specifikacije
modeljedinicaBM02D
Maksimalna količina proizvodaL2
Suvi ciklusKom / h900 * 2
Struktura glave kalupaKontinuirani tip
Promjer glavnog vijkamm65
Max kapacitet plastificiranja (PE)kg / h70
Vozni motorKw22
Snaga motora pumpe za ulje(Servo)Kw11
Sila stezanjaKN40
Prostor između valjkamm138-368
Veličina valjka W * Hmm286 * 330
Maks. veličina kalupamm300 * 350
Klizni pokretni hodmm420
Snaga zagrijavanja glave matriceKw6
Dimenzija mašine D * Š * Vm* * 3.0 1.9 2.4
Masa mašineT5
Ukupna snagaKw45

Bilješka: gore navedeni podaci su samo za referencu, proizvodna linija se može dizajnirati prema zahtjevima kupca.

Konkurentska prednost

Performanse i prednost:
Ova proizvodna linija usvaja najnapredniju evropsku tehnologiju. To je novo istraživačko dostignuće linije za uštedu energije koja je pogodna za brzu ekstruziju HDPE, PP i drugih poliolefinskih cijevi. U usporedbi sa uobičajenom proizvodnom linijom, učinak uštede energije doseže 35%, a efikasnost proizvoda povećava se više od 1 puta, što ne štedi samo troškove gradilišta i radne snage, već i poboljšava efikasnost.
Ova proizvodna linija ima lijep izgled, viši automatizirani stupanj, pouzdanu i stabilnu proizvodnju.


8
9
10
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
图 图 3
图 图 4
图 图 5
图 图 6
FAQ

P1: Koji je vaš proizvodni kapacitet?
A1: Svake godine širom svijeta proizvodimo više od 2000 naprednih linija za ekstrudiranje.

P2: Što je s dostavom?
A2: Male rezervne dijelove možemo hitnim putem poslati zrakoplovom. I kompletna proizvodna linija morem radi uštede troškova. Možete koristiti svog dodijeljenog agenta za otpremu ili našeg kooperativnog otpremnika. Najbliža luka je Kina Šangaj, luka Ningbo, koja je pogodna za pomorski prijevoz ..

P3: Postoji li usluga pretprodaje?
A3: Da, podržavamo naše poslovne partnere uslugom prije prodaje. Jwell ima više od 300 inženjera tehničkih ispitivanja koji putuju širom svijeta. Na sve slučajeve odgovorilo bi se brzim rješenjima. Pružamo usluge obuke, ispitivanja, rada i održavanja tokom čitavog života.

P4: Da li je naše poslovanje i novac siguran kod Jwell Machinery?
A4: Da, vaše je poslovanje sigurno, a novac siguran. Ako provjerite crnu listu kineske kompanije, vidjet ćete da ne sadrži naše ime jer nikada prije nismo prevarili kupca. JWELL uživa visoku reputaciju kupaca, a naše poslovanje i kupci rastu iz godine u godinu.


UPIT