Sve kategorije

Mašina za puhanje u obliku duva 230 l za dvostruke bubnjeve "L" sa prstenom

Mjesto podrijetla: SuZhou Kina
Marka: JWELL
Broj modela: JWZ-BM230
Potvrda: CE, ISO
Minimalna količina narudžbe: 1 set
Pakovanje Detalji:  Pakovanje palete
Vrijeme dostave: 90 dana
Uslovi plaćanja: TT,LC


Kontaktiraj nas
Video o radu proizvoda

Opis

.Suitable for producing 100-220L double"L"ring drums.

· Usvojiti ekstruzijski sistem visokog učinka, sa akumulirajućom glavom.

· Opcionalni hidraulični sistem servo upravljanja.


Aplikacije

Površina fabrike je 300 hektara, više od 1000 zaposlenih i 280 tehničkih i upravljačkih ment zaposlenici; Imamo visoko kvalifikovani R&D i iskusan tim inženjera mašinstva i elektrotehnike kao i napredna osnova za obradu i normativna montažna radnja. Mi ih isporučujemo više od 1000 postavlja linije godišnje .Sistem daljinske podrške, 24-satna mrežna podrška za proces i program modifikacija novih i starih proizvoda.85% obrađenih dijelova obrađujemo sami, poput navojne cijevi, matrice glava, predložak, mehanizam za otvaranje i zatvaranje itd., kako bi se u potpunosti osigurala kvaliteta i stabilnost mehaničkih dijelova.Otprilike 2-30 litara mašina za oblikovanje duvanjem, prema zahtjevu kupca, opcionalno automatsko deflaširanje, na mreži, transport otpadaka na liniji, prijenos gotovih proizvoda putem interneta. Otprilike 2-30 litara mašina za puhanje u obliku kalupa, prema zahtjevu kupca, opcionalno automatsko deflaširanje, na mreži, transport otpadaka na liniji, prijenos gotovih proizvoda putem interneta. 


Specifikacije
model jedinica BM230
Maksimalna količina proizvoda L 230
Suvi ciklus Kom / h 280
Struktura glave kalupa           Akumulirajući tip
Promjer glavnog vijka mm 120
Max kapacitet plastificiranja (PE) kg / h 350
Vozni motor Kw 132
Akumulirajući volumen L 24
Snaga motora pumpe za ulje (servo) Kw 37
Sila stezanja KN 900
Prostor između valjka mm 800-1800
Veličina valjka W * H mm 1320 * 1600
Maks. veličina kalupa mm 1200 * 1800
Snaga zagrijavanja glave matrice Kw 36
Dimenzija mašine D * Š * V m * * 8.2 3.5 5.5
Masa mašine T 36
Ukupna snaga Kw 230

Bilješka: Gore navedeni podaci su samo za referencu, proizvodna linija se može dizajnirati prema zahtjevima kupca.

Konkurentska prednost

Performanse i prednost:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. je još jedan razvojni centar strategije Shanghai JWELL Machinery Co., ltd, smješten u industrijskom parku visoke tehnologije Jiangsu zhongguancun, grad Liyang, provincija Jiangsu, visokotehnološki proizvođač specijaliziran za istraživanje i razvoj opreme za ekstrudiranje plastike. Površina fabrike je 400 hektara; Imamo visoko kvalificirani tim za istraživanje i razvoj i iskusan tim inženjera mašinstva i elektrotehnike, kao i naprednu osnovu za obradu i normativnu montažnu radionicu. Naš duh preduzeća je "Pažljiv, pažljiv, brz i uredan", nastavljajući sa istraživanjem novog polja za ekstrudiranje. Uglavnom su dobrodošli novi i stari kupci da nas posjete radi istrage, usmjeravanja i suradnje. Sretni smo što nudimo moćnu podršku


1
2
4
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 2
图 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
集装箱 运输 图片 (4)
图 图 6
FAQ

P1: Kako mogu naručiti i izvršiti plaćanja?
A1: Jednom kad očistite svoje zahtjeve i utvrđena linija ekstruzije idealna je za vas. Poslat ćemo vam tehnička rješenja i predračun. Možete platiti putem TT bankovne doznake, LC kako želite.

P2: Ako ustanovimo da je vaš bankovni račun ili e-pošta različit kao ranije, kako da odgovorimo?
A2: Nemojte nam slati uplatu i provjerite prije nego što dogovorite plaćanje (podaci o banci bit će navedeni u svakom predračunu.) 

P3: Koliko je rok isporuke?
A3: Obično je potrebno oko 1 - 4 mjeseca, što ovisi o različitim mašinama po primanju uplate unaprijed.

Q4: Koja je vaša minimalna količina?
A4: Jedan. Pružamo prilagođene linije za ekstrudiranje i tehnička rješenja. Dobrodošli u kontakt s nama radi tehničkih inovacija ili poboljšanja vašeg budućeg plana kupovine.   

UPIT