Sve kategorije

12ltr dvostruka glava za dvostruku kalupljenje mašina za puhanje i flaširanje

Mjesto podrijetla:SuZhou Kina
Marka:JWELL
Broj modela:JWZ-BM12D
Potvrda:CE, ISO
Minimalna količina narudžbe:1 set
Pakovanje Detalji: Pakovanje palete
Vrijeme dostave:75 dana
Uslovi plaćanja:TT,LC


Kontaktiraj nas
Video o radu proizvoda

Opis

● Pogodno za proizvodnju bočica sa uljem za prenosnike od 100 ml do 5000 ml, boca za ulje za podmazivanje, bočica sa šamponom od 200 ml do 2000 ml, boca za pranje tijela, boca za deterdžent i druge toaletne potrepštine, boca od 10 l i boca

● Opcionalna višeslojna koekstruzija.

● Opcionalni sistem linija traka s prikazom.

● Prema veličini proizvoda, odaberite drugu šupljinu glave matrice.

● Prema različitim materijalima, opcionalni JW-DB sistem hidrauličke izmjene sita za jednu stanicu.

● Prema zahtjevu kupca, opcionalno automatsko ispuhivanje putem interneta, transport otpadaka na mreži, prijenos gotovih proizvoda putem interneta.

Aplikacije

Površina fabrike je 300 hektara, više od 1000 zaposlenih i 280 tehničkih i upravljačkihment zaposlenici; Imamo visoko kvalifikovani R&D i iskusan tim inženjera mašinstva i elektrotehnike kao i napredna osnova za obradu i normativna montažna radnja. Mi ih isporučujemo više od 1000 postavlja linije godišnje .Sistem daljinske podrške, 24-satna mrežna podrška za proces i program modifikacija novih i starih proizvoda.85% obrađenih dijelova obrađujemo sami, poput navojne cijevi, matrice glava, predložak, mehanizam za otvaranje i zatvaranje itd., kako bi se u potpunosti osigurala kvaliteta i stabilnost mehaničkih dijelova.Otprilike 2-30 litara mašina za oblikovanje duvanjem, prema zahtjevu kupca, opcionalno automatsko deflaširanje, na mreži, transport otpadaka na liniji, prijenos gotovih proizvoda putem interneta. Otprilike 2-30 litara mašina za puhanje u obliku kalupa, prema zahtjevu kupca, opcionalno automatsko deflaširanje, na mreži, transport otpadaka na liniji, prijenos gotovih proizvoda putem interneta.

 Specifikacije
modeljedinicaBM12D
Maksimalna količina proizvodaL12
Suvi ciklusKom / h600 * 2
Struktura glave kalupa           Kontinuirani tip
Promjer glavnog vijkamm90
Max kapacitet plastificiranja (PE)kg / h160
Vozni motorKw45
Snaga motora pumpe za ulje(Servo)Kw18.5
Sila stezanjaKN120
Prostor između valjkamm240-640
Veličina valjka W * Hmm450 * 500
Maks. veličina kalupamm500 * 520
Klizni pokretni hodmm600 / 650
Snaga zagrijavanja glave matriceKw10
Dimenzija mašine D * Š * Vm* * 4.2 3.2 3.0
Masa mašineT12
Ukupna snagaKw90

Bilješka: gore navedeni podaci su samo za referencu, proizvodna linija se može dizajnirati prema zahtjevima kupca.

Konkurentska prednost

Performanse i prednost:
Ova proizvodna linija usvaja najnapredniju evropsku tehnologiju. To je novo istraživačko dostignuće linije za uštedu energije koja je pogodna za brzu ekstruziju HDPE, PP i drugih poliolefinskih cijevi. U usporedbi sa uobičajenom proizvodnom linijom, učinak uštede energije doseže 35%, a efikasnost proizvoda povećava se više od 1 puta, što ne štedi samo troškove gradilišta i radne snage, već i poboljšava efikasnost.
Ova proizvodna linija ima lijep izgled, viši automatizirani stupanj, pouzdanu i stabilnu proizvodnju.


5
6
7
Pakiranje i otprema

Sve Jwell mašine spakirat će se drvenom paletom. Za neke važne rezervne dijelove spakirat ćemo drvenu kutiju. Tako da mašine i rezervni dijelovi mogu sigurno doći do kineskog kupca. Molimo kupca da kupi osiguranje prije slanja kontejnera.

图 图 1
图 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
图 图 4
图 图 5
集装箱 运输 图片 (4)
FAQ

P1: Koji je vaš proizvodni kapacitet?
A1: Svake godine širom svijeta proizvodimo više od 2000 naprednih linija za ekstrudiranje.

P2: Što je s dostavom?
A2: Male rezervne dijelove možemo hitnim putem poslati zrakoplovom. I kompletna proizvodna linija morem radi uštede troškova. Možete koristiti svog dodijeljenog agenta za otpremu ili našeg kooperativnog otpremnika. Najbliža luka je Kina Šangaj, luka Ningbo, koja je pogodna za pomorski prijevoz.

P3: Postoji li usluga pretprodaje?
A3: Da, podržavamo naše poslovne partnere uslugom prije prodaje. Jwell ima više od 300 inženjera tehničkih ispitivanja koji putuju širom svijeta. Na sve slučajeve odgovorilo bi se brzim rješenjima. Pružamo usluge obuke, ispitivanja, rada i održavanja tokom čitavog života.

P4: Da li je naše poslovanje i novac siguran kod Jwell Machinery?
A4: Da, vaše je poslovanje sigurno, a novac siguran. Ako provjerite crnu listu kineske kompanije, vidjet ćete da ne sadrži naše ime jer nikada prije nismo prevarili kupca. JWELL uživa visoku reputaciju kupaca, a naše poslovanje i kupci rastu iz godine u godinu.

UPIT